Jump to content
Annons

Bad_Brett

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tar upp den gamla tråd och postar min animerade video. 🙂
  2. Jo, jag vet, men jag ville ändå fråga innan. Är ljudkortet i sig bra? Mina känsla är nämligen att det är mycket "designen" som har lockat svenska butiker att dra upp priset. Är det någon som faktiskt har testat det och kan säga hur bra det står sig jämfört med andra ljudkort i samma prisklass?
  3. Jag väcker den här tråden till liv, för jag skulle också vilja veta. Det går väl att beställa för 1,500:- eller något. Finns det bättre ljudkort i samma prisklass för gitarr/sång?
  4. Hej! Jag har köpt en Röde NT1-A-mikronfon och är intresserad av ett passande ljudkort till den. Min dator är en stationär AMD 64 med 1 GB RAM. Jag kommer enbart använda ljudkortet för heminspelningar och behöver därför inte mer än två xlr-ingångar och två line in-ingångar. Röde NT1-A kräver väl fantommatning också. Det behöver inte ge perfekt ljudåtergivning, för jag ägnar alltid väldigt lång tid till själva mixningen. Det viktiga är att få en råvara som _går_ att mixa, vilket har varit ett problem när jag har spelat in via Soundblaster-kortet. 😏 Helst vill jag hitta ett kort som kostar under 2000 kr. Instrumenten jag vill lägga är: Sång 12-strängad ackustisk gitarr 6-strängad ackustisk gitarr Elgitarr (via Line 6) Bongotrummor Inspelning sker genom Cubase SX3. Vad rekommenderar ni? Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa ny...