Jump to content
Annons

Zboy23

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hur mycket vill du ha för klaviaturet? Följer det med kartong och tillbehör? Jag tänkte mig en prislapp runt 400 kr.

  2. Väl det blir ju samma pris, om man nu konvenerar från Euro till Svenska Kr! i alla fall det jag vill köpa.
  3. Hej på er! Funderar o köpa ett fender ELgitarr från www.dolphinmusic.co.uk. så undrar nån här som har köpt gitarr från dem?? hur mycket kostar frakten och betalar man något extra om man beställer från England?? Skulle va tacksam för svar och hjälp
  4. Men om han nu Försöker luras kan jag då hitta han med hjälp av hans personnummer och namn??
  5. Hej på er! Det är så här att jag hitta en kille i Lidköping som har en zoom G7 o sälja. saken är den att jag bor i trollhättan så han måste skicka den. så jag undrar hur stor risk finns det att han lurar mig om jag skickar pengarna i förskott. jag fick hans perunmummer + 4 sista sf, adress, namn och hans bank konto. hans mobil nummer går och hitta på eniro, vilket stämmer med hans namn. så hur stror är chans att han lurar mig? Tack samm för råd?
  6. Hej. hitta rätt biligt denna ljudkort på thomann för bara 1160kr inkl frakt. hur bra är denna ljudkort och funkar den bra med vista??? är den värt pengarna??
  7. Man har ju rätt och få hjälp från båda. och medborgarskolan replokalen bara. medan studiefrämjandet med studio utrusning. men ska ringa upp de och fråga.
  8. Hej på er! Vi är ett band som vill starta en cirkel i både medborgarskolan och studiefrämjandet. så min fråga är om det är OK och va medlem i båda?? medför det några konsekvenser om man har startat en cirkel i båda?? Någon av er här som har startat en studiecirkel i både medborgarskolan och i studiefrämjandet? Tänkte att medborgarskolan kunde hjälpa oss med replokal medan studiefrämjande hjälpa oss med studio utrusning.
  9. jag köpte Sennheiser HD 215. jag prov lyssnade några i dyrare pris klas men de lät inte bettre i mina öron, coh dem kostat bara 600 kr. tycker själv et bra affär.
  10. jag va och prov lyssnade på Sennheiser HD 215 på musikpartner här i TRollhättan, och tyckte dem lätt rätt bra i minna öron. Nn av er här som använder Sennheiser HD 215 och kan berätta lite om. tyckte bara dem va lite för plastigt.
  11. TJA! Ska köpa hörlurar så undrar om ni kan hjälpa mig o välja de rätta somm passar mig. Det jag är utte efter ett par lurar som jag kan använda i studio och när jag sitter och spelar gitarr på nätterna. jag kollat litte på Sennheiser och AKG men det finns mycke o välja på, så hoppas ni kan hjälpa mig med detta. jag tänkte lägga ut 1000kr .
  12. jag testat en kompis pod xt o gillade inte den alls. men nån som använder korg AX300g i studio som kan berätta litte om hur det funkar.??
  13. tja. tänkte skafa en ev följande multieffekter. så undrar vilken av dessa passa bra för studio o live bruk?? skulle va tacksamm för hjälp!!
×
×
  • Skapa ny...