Jump to content
Annons

Marcus132

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. hah oj sant, asså såg detta http://www.thomann.de/se/m_audio_fast_track_prob1.htm kanske 1000 - 3000 ? räcker det? Jag vet inte heller riktigt vad man ska köpa eller vad som "behövs" tex mic, ljudkort, behövs sån där "preamps" och vad gör den? står inte på hemsidorna vad dom gör. vore jättetacksam om du kunda rabbla vad som verkligen behövs mer än mic och ljudkort för att simpelt kunna spela in verser och lägga in i beat. gärna under 3000 om möjligt,
  2. hah jo självklart 🙂 det är ju som mycket annat riktigt nervöst första gången framförallt kan ja gissa. Jo ja får väl skaffa något hemma först och spela in och slipa på texterna. Men sånt där men "adds" och "chatacter" tex är sånt ja inte har koll på vilket ja skulle behöva hjälp med. Vore ju underbart att ha ett proffs som fixade allt det där så man bara kudne stå å rappa på.. "Gör en sökning här , Det har frågats och besvarats hundratals gånger." ja har kollat men mest hittat om hur man bygger studio med speciellt material osv 🙂 Men tack för all din hjälp ja vet nu vart ja ska börja! mic, ljudkort och skicka in när ja e nöjd och se om det e värt nåt eller värdelöst 😛 men finns det tex någon speciell mic eller ljudkort som du rekommenderar då? förstår att det finns olika prisklasser men om du har mer koll än jag kanske du har nå tips? ja betalar vad det kostar om det är det som krävs.
  3. ' bra inlägg där tacksam för dina svar! Jo men precis, klart att det blir bättre om ja spelar in med proffs och dom ger egna proffs beats men jag är ju inte där än eller hur? först och främst behöver ja spela in mina egna inspelningar för att sedan skicka in till "skivbolag och förlag" som jag menade men sa fel först när jag skrev. Just nu känner ja nämnligen ingen som håller på med musik i studio så för tillfället har inte tillgång till studio med den hjälpen ja säkert skulle behöva. Sen mitt flow och min rapp är hyffsad ska du se 😄 hållt på länge men aldrig spelat in och därför tänkt över det och nu bestämt mig för att ge de en chans 🙂 Jag säger inte alls emot att ja inte skulle behöva få hjälp utav "flera bättre kockar" tvärtom ja skulle behöva det! Men om ja fattat det här rätt så ska ja nu alltså köpa mic, ljudkort och inspelningprogram? Och sen försöka spela in i en garderob eller nåt. Finns det något rekomenderat ljudpogram då som är hyffsat enkelt att använda? provat gratispogram som FL studio mm.
  4. Jo precis men asså ja kan fixa proffisonella beats från hemsidor som säljer färdiga beats och så, har ett par beats redan nu.. mitt prblem är att ja inte har någon mic så ja kan spela in mina verser och lägga till i beatet. är då mic bästa alternativet eller besöka en studio för 3000 dagen?
  5. Ok, så bör ja ignorera att ja inte har ett bra studio bås etc? menar kommer det inte att låta brusigt osv? Målet är ju att kunna skicka in inspelningar till riktiga studios för att senare kunna spela in en hel riktig låt.. men ok tack får väl skaffa en mic å ljudkort till att börja med 😑 Är nämligen inge vidare på ljudfrekvenser osv skulle egentligen behöva ett inspelningproffs menmen..
  6. Marcus132

    Rapp inspelning

    Tjaa! De e såhär att ja tänkte börja rappa till beats, har en massa texter men ingen bra inspelnings möjlighet. Frågan är om man bör skaffa sig en dyr hemgjord studio eller besöka en proffisionell studio vilket också är dyrt.. Vad bör man börja med som nybörjare? Laddat ner olika musikprogram men har ingen bra mic så bör man lägga pengar på en bra dyr? Hört att det krävs bra ljudkort och rum osv så är det värt det? Vore tacksam för svar peace
×
×
  • Skapa ny...