Jump to content
Annons

Drake

Medlem
  • Antal inlägg

    596
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    2

Inlägg av Drake

  1. Hej allesammans! 🙂

    Fredrik Osterman heter jag! Jag skulle vilja dela med mig av min EP 'Summer Blue' som släpptes idag på Spotify bl.a. Har hållit på med musik sedan barnsben men detta är min första seriösa försök till att släppa något officiellt. Spelar mestadels rock/alternativ rock/pop-ish.

    För er som är intresserade: allt är inspelat i mitt sovrum inuti Logic Pro X. Till sångspåret användes en MXL V67. Gitarr och bass går direkt till mitt ljudkort (Focusrite Clarett 2Pre) och igenom Logics egna gitarr- och baspluggar. Trummorna är programmerade.

    Gitarren som jag använde under inspelningarna är en Ibanez SAS36FM och basen är en Epiphone SG G-400.

    Allt är inspelat och mixat av mig själv!

    Vad tycker ni?

    Riktigt bra tycker jag! Framför skitigt gitarrljud som är gött. Dessutom har du den goda smaken att inte mixa trummorna för starkt.

  2. Klart att Kent inte går hem på det här forumet när majoriteten lyssnar på gubbrock eller edm.

    Jag gick på gymnasiet när de släppte Vapen&Ammunition och Du, jag & döden. De var jävligt stora bland ungdomar och helt klart ett av de största banden inom populärmusiken. De gick även hem hos vuxna, vilket i sig är ganska unikt då band sällan lyckas imponera på både15-20 och 40+.

    Lyssnar inte på kent idag, men likväl tråkigt när ett av Sveriges största och mest framgångsrika band lägger ner.

    Fast de är jävligt prättanschösa.

  3. Cd Baby faq:

    How much will I be paid for digital sales?

    Every one of our digital music partners pays differently, but the average we pay out is 60 cents per song downloaded, $6.50 per full-album download, and fractions or whole cents per stream (when people listen to your song as if on a radio station, but don't download or buy it). Remember we pay you 91% of the total income from digital distribution, keeping only a 9% cut.

  4. Men ...

    ... fattar jag fel här? Det låter ju som om diskinnehållet inte påverkas?

    http://www.sweclockers.com/nyhet/19477-samsung-rattar-lashastighetsproblem-i-ssd-840-evo

    "För att lösa problemet har Samsung släppt verktyget Performance Restoration Tool, som arbetar i två steg. Först uppdateras firmware på Samsung 840 Evo till version EXT0CB6Q, varpå systemet startas om för att återställa prestandan till dess forna glans. Processen behöver bara utföras en gång och är icke-destruktiv, det vill säga bör inte påverka den information som finns lagrad på enheten."

  5. Är det en apple disk eller tredje part? Är det en tredje part så kan man behöva slå på trim. ( Kan vara värt att kolla på en apple disk också) Det

    finns en applikation. /applications/utilites/systeminformation. Öppna den och titta vad som finns under SATA/SATA Express. Där får man sedan välja rätt disk. Där finns även smart information som kan signalera om disken håller på att ge upp.

    Tredje part, ett år gammal Samsung. Bra tips, ska kolla där.

×
×
  • Skapa ny...