Jump to content
Annons

Drake

Medlem
  • Antal inlägg

    596
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    2

Allt postat av Drake

  1. Riktigt bra tycker jag! Framför skitigt gitarrljud som är gött. Dessutom har du den goda smaken att inte mixa trummorna för starkt.
  2. Fortsätt med Cdbaby. De är ju seriösa och har bra priser.
  3. Har ibland funderat på att testa ngt annat än CDBaby. Men nej, de är extremt bra. Framför allt slipper man den där årsavgiften. Blir ju en jäkla massa pengar varje år om man har ett par album ute. Så jäkla mkt ger inte streamingen ...
  4. Taktarten borde väl inte ha ngn betydelse?
  5. Det var inte disken. Den lade av helt, men när jag lämnade in den sa de att det gällde några kort som det var garanti på. Kostade inte en spänn:)
  6. Fast de är jävligt prättanschösa.
  7. Ja usch de är ju typ så allvarliga och så, typ. Sånt hatar jag. Typ. Och texterna är skitkonstiga ju. Inte alls som vanliga texter. Nä usch fan.
  8. När jag startar upp med shift så ser jag loggan. Har inte testat nån av de andra. Vilka borde jag prova?
  9. När jag gör säker start på min mAcbook Pro blir det först vitskärm i någon minut. Därefter blå skärm. Att starta vanligt går inte - vitskärm med en gång. Vad kan vara fel? Hur dyrt kan det bli? Är det kört så vill jag ha en imac. Tips då?
  10. Cd Baby faq: How much will I be paid for digital sales? Every one of our digital music partners pays differently, but the average we pay out is 60 cents per song downloaded, $6.50 per full-album download, and fractions or whole cents per stream (when people listen to your song as if on a radio station, but don't download or buy it). Remember we pay you 91% of the total income from digital distribution, keeping only a 9% cut.
  11. Drake

    SSD-diskproblem

    Men ... ... fattar jag fel här? Det låter ju som om diskinnehållet inte påverkas? http://www.sweclockers.com/nyhet/19477-samsung-rattar-lashastighetsproblem-i-ssd-840-evo "För att lösa problemet har Samsung släppt verktyget Performance Restoration Tool, som arbetar i två steg. Först uppdateras firmware på Samsung 840 Evo till version EXT0CB6Q, varpå systemet startas om för att återställa prestandan till dess forna glans. Processen behöver bara utföras en gång och är icke-destruktiv, det vill säga bör inte påverka den information som finns lagrad på enheten."
  12. Drake

    SSD-diskproblem

    Japp det är Evo. Oj! Hjälp! Jag måste köra en uppdatering som rensar hela disken????
  13. Drake

    SSD-diskproblem

    Tredje part, ett år gammal Samsung. Bra tips, ska kolla där.
  14. Drake

    SSD-diskproblem

    Hej, min Macbook Pro med en SSD-disk inuti har på sistone börjat ta extremt lång tid på sig för att starta. Nån som har en aning om vad som kan vara felet när detta händer ...?
  15. https://soundcloud.com/herkka/tuscany https://soundcloud.com/trombonehq/black-blue-denshi-teisyoku
  16. Gerterface Missuppfattar du kanske vad CDBaby gör? De hjälper dig att distribuera till alla de ställen du vill ha din musik (inklusive sin egen Cdbaby-sajt). Bara att klicka i var du vill ha musiken och göra lite fler val. Klart! Du slipper årsavgifter och sånt trams, dessutom.
  17. Tycker det är grymt bra. Kompletterar med det jag inte kommer åt på Spotify.
  18. finns det nån säker källa nånstans som talar om hur mycket musik de olika tjänsterna har? I stort sett samma gissar jag?
  19. De ändrade sig när Taylor Swift gnällde.
  20. Är det ett trix att vara med i Record Union? Hur då?
  21. Varför inte lägg ut en länk till din musik?
×
×
  • Skapa ny...