Jump to content
Annons

meux

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det gick o fixa=), köpte ett nytt pci kort av bättre kvalité o så funka det! Tack för hjälpen!
  2. Står inget speiciellt om det i manualen, men efter en bit in i installation ber den en koppla in interfacet, så det e väl lugnt me det?
  3. När drivrutinerna e installerade ligger inställningarna 48,1 kHz o buffer size på 8ms. Har höjt d ända upp till 24 och ändrat sample rate ti 44.1 kHz, men det gör ingen skillnad..(ursäkta terminologin). Har inte använt nå program än. Problemet ligger i det vanliga ljudet i Windows vid uppspelning av ljud osv.. Det funkar ibland, men kan börja strula igen mitt i nå låt, mao när den får lust.
  4. Hejj efter att jag inskaffat en ny stationär dator (HP 5200+, 2gb ram windows XP) o nytt ljudkort, så får jag inte det att fungera! Har ett Presonus Firebox, som strular. Ljudet knastrar varje gång jag sätter på datorn. Ljudet går dock att få igång om man drar ur fw kabeln ett flertal gånger men det är bara en tidsfråga innan den knastrar igen. Har installerat om drivrutinerna ett flertal gånger, men jag lyckas trots det inte få det att fungera. Har försökt sänka/höja latencyn och CPUi drivrutinprogramet men det gör ingen nytta. Vad kan felet bero på?, skulle vara jätte tacksam om ja kunde få hjälp! Firewireutgången på datorn e genom ett PCI kort som jag lagt till. Tack! =)
×
×
  • Skapa ny...