Jump to content
Annons

Kreuzberg

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Kreuzberg

  1. Tack för svaret! Jo jag menar både praktik på arbetsplats men också jobba praktiskt i studio. Alltså sitta i studion och ha lektioner om du förstår? Är det mycket sånt?
  2. Okej, är det mycket praktik och sånt? Har läst på deras hemsida men tycker beskrivningen där är alldeles för kortfattad. Står tex inget om att man får jobba med ProTools eller liknande? Allt det gör att den känns lite mer oseriös än SAE.
  3. Ja, man kan inte mer än beklaga att inte APP är heltid och får CSN-stöd. Det hade ju varit underbart!
  4. Den kostar runt 70 000kr om jag inte minns fel. Vet inte exakt men nått sånt. Och man har rätt till CSN-stöd.
  5. Tack för svaret Staffan! Okej, det låter ju rätt bra. Lutar ganska mycket åt SAE faktiskt. Verkar vara det bättre alternativet i Stockholmstrakten. Innehåller det mycket praktik eller blir det bara att lusläsa böcker? 😎 Fortfarande sugen på att höra nått utlåtande om Kulturama!?
  6. Tack för svaret. Okej, gick du utbildningen sen eller? Låter ju rätt vridet att ha två olika program för ett och samma syfte. Känns ju som att det borde vara skillnad på programmen eftersom det finns en skillnad mellan att vara producent och ljudtekniker.
  7. Behöver lite tips angående utbildningar inom musikproduktion. Är det någon som har gått SAE, Kulturama, Studio Blue eller någon liknande utbildning i närheten av Stockholm och har lite erfarenhet att dela med sig av? SAE är jag väldigt intresserad av, då Audio Production Program. Den verkar helt okej men det sämsta med den är väl att det är deltid på 18 månader utan CSN-stöd. Nån som vet om det går att gå den utbildningen på heltid? Undrar också om någon har gått Kulturama. Känns inte lika seriösa. Någon som vet nått? Och ja, jag VET att många vill rekommendera Piteå, Musikmakarna, Växjö och alla dom men jag är bara ute efter att gå ett år och lära mig lite samtidigt som jag har kul och träffar lite intressant folk från branschen. Vill gärna ha svar på folk som har erfarenhet från skolorna och inte folk som "hört av en kompis" att någon skola är dålig. Hoppas någon kan hjälpa till!
×
×
  • Skapa ny...