Jump to content
Annons

Keev1

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Keev1

  1. Kör på fender rumble 100W, kostar 4.5 tror jag! För det priset så är den jävligt bra, kör själv på den.
  2. Som Diehard sa så är Schecter ett väldigt bra gitarrmärke och de låter kanoners, mkt metall. Angående bas så är epiphone thunderbird ett jäkla bra altenativ, går att få för 2700 på thomann.de, den har ett djupt och väldigt hårt ljud! Men kolla in www.thomann.de finns mycket till grymma priser!
  3. BAS! Störst, tungst, manligast! hihi 😆 men fan!
  4. Keev1

    Mixing för nybörjare!

    Hallå! Har hållit på med musik ett tag nu och känner att jag vill bredda ut min kunskap lite. Ja det jag vill är alltså att lära mig att mixa, använder mig av Logic. Har aldrig mixat förut och undrar om någon kan ge bra nybörjartips eller liknande. Om det kanske finns någon slags träning eller vad man ska säga. All hjälp uppskattas! / Keev edit: kan hända att jag posta den här felm forumdel?
  5. Låten Heart of Steel var riktigt bra! Tycker som ovan! Kolla runt på vendolin och bandfinder, du kanske redan gör det men ändå! Nått hittar du för du e grymt duktig!
  6. Keev1

    Keevin!

    Tjena! Kevin heter jag, är 16 år och går musikergymnasiet Rytmus I stockholm. Är i grund och botten basist men spelar även mycket gitarr och lite trummor. Spelar dock mycket lika gitarr som bas, anser mig själv vara bättre på bas. Den musik som dominerar i min ipod är 80-tals rock, som Poison, Crue, Def Leppard, Bon Jovi osv...men lyssnar även på mycket annat. Har införskaffat lite inspelningsmaterial och ska nu på allvar sätta igång och lira in lite eget material, så vi får se hur det går! En fördel är ju att vara medlem här, lätt att få hjälp? Thats it för så länge då! / KEEV
×
×
  • Skapa ny...