Jump to content
Annons

Nexo

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Nicko McBrain (Iron maiden) Daniel Svensson (In Flames)
  2. Nexo

    Favvo Trummor

    Vilka trummor föredrar ni att arbeta med/har ni i studion? Själv har jag ett Sonor force 3003 vilket jag verkligen rekommenderar!! Akustiken i detta set är så fruktasvärt bra...det bara..lixom fäster. Men ni kanske har nåt tips på andra bra set?
  3. Nexo

    Studio Mickar

    Det känns ändå som om att Sm57 har satt lite av en standard för hur Virvel ska låta.. Kommer åka till Musikaffären snart och kolla vad han har hemma. Låna om de tär åt intressant och testa. Baskagen har jag ett hel-shysst ljud i. (jämför gärna med metallica-black album) Ett tips för att få detta ljud för er andra är att använda träklubba istället för filt på baskagge pedalen. Virvel är riktigt lågt stämd och låter fruktansvärt mycket 80-tal. Det är så som jag vill ha det. Pukorna vill jag ha det som "In-flames" låter på senaste plattan. Tycker det är ett underbart ljud dom har fått, men vet inte riktigt hur jag ska göra. Får väl testa att byta set eller nåt.. Förövrigt...nån som vet hur sennheiser E-604 låter på pukor??
  4. Nexo

    Studio Mickar

    Hejsan! Ganska så ny vad det gäller just studio men har jobbat på "fältet" ett tag. Då jag precis har startat studio med ett par bekanta står jag nu inför ett val. Trummickar. Som settningen ser ut nu: Baskagge, Shure Beta52 Virvel, Shure Sm56 över, Beta57 under Pukor, Shure Sm57or Overhead, Shure Sm81or För övrigt är det väl inget konstigt. Men jag funderar på om det eventuellt skulle kunna gå att förbättra detta något? Jag vill kunna få ett riktigt djupt spund i pukorna, har testat med både gate, kompressor, effekter, får det inte bra på nåt vis. tacksam för tips...
×
×
  • Skapa ny...