Jump to content
Annons

wargh

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Enligt uppgift är det endast HONDO. JAg gör så här, bifogar bild på den. Svårt att se detaljer dock men den som har ngn aning kanske vet? 😄 Jag var in på wikipedia tidigare och läste och det är väl inte de sämsta gitarrerna enl min uppfattning.
  2. wargh

    Hondo-gura-fundering

    Jag har genom en ev bytesaffär kommit över en 120w 2x12" CArlsbro gitarr combo, en stingray professional och en Hondo gitarr, en svart typ Les Paul modell, en humbucker (bc rich). Nu till saken, varken jag eller nuvarande innehavare vet vilken modell eller årsmodell det kan vara men det sitter dock en etikett på baksidan "H710B" Kan det vara årsmodell 1971? Alltid kul med nya leksaker till samlingen av alla de slag!
  3. Ja det kan man ju göra. TYcker förövrigt att det är kul att leka och testa pluggar och grejer. Akustisk stål har jag dock, men så som tillvaron i hemmet är för tillfället (oftast) är det svårt att spela på ngt som låter mer än en elgitarr :/ Och då man själv har tid att spela är kvällstid alltjämt.
  4. Någon som vet om det finns Vst/AU pluggar eller mjukvara som simulerar akustisk gitarr, att man kan få en elgitarr i tex realtid att låta som stål/nylonsträngad gitarr? Kör Garageband för övrigt.
×
×
  • Skapa ny...