Jump to content

strangedistortion

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About strangedistortion

 • Rank
  Nykomling
 1. Jo det är säkert som du säger, men har läst flera som har tyckt att den låter bra ensam (är en engl fireball btw), men att den är svår att få att träda fram ordentligt i mixen. Eller så hittar dom bara på ursäkter för sina kassa mixar.
 2. Hah, visar hur mycket jag kan! Ok. Det var synd, för jag behöver en ganska snart. Vill nämligen gärna hinna testa min stärkare ordentligt innan öppetköp-tiden är slut, så jag vet att det är den jag vill ha. Men ska leta runt lite och se om jag får tag på nåt med kort varsel annars får det bli en DMP3:a. Tack för hjälpen!
 3. Tack så mycket för svaren grabbar! Velar lite fram och tillbaka men just nu lutar det åt m-audion pga smidigheten och priset. Line audion verkar vara av grym kvalité, men eftersom den bara xlr-utgång så måste jag också köpa en breakout-kabel till mitt kort för 800 spänn (har ett rme 9632) + att den som gizmozis sa saknar di så det blir en ganska stor prisskillnad i slutändan. Hur är det med leveranstiden på 2mp btw Claes, har förstått att det är en viss väntetid?
 4. Hallå! Har precis spenderat en stor del av min budget på en ny stärkare som jag ska dual-micka för lite hårdare musik och är således ute efter en transperent 2-kanalig preamp som inte helt mördar plånboken. Har läst mycket bra om 2MP:n på det här forumet, men hur står den sig i jämförelse med DMP3:an tror ni? Är det någon som har erfarenhet med den ena eller båda som kan säga nåt om ljudkvalité etc? Väldigt tacksam för svar!
 5. Kul att ni verkar tycka om den, sugen att göra klart nu. Vilket behövs, spelade nämligen om hela låten och lite till i original-tempot men insåg motvilligt att den känns för seg. :/ Inte mycket, men tillräckligt för att jag kommer störa mig på det varje gång jag hör låten. Får göra om och göra rätt. Sure! Vore nice med lite feedback från andra än polarna. Där får man inte mycket mer än ett "bra".
 6. Riktigt bra svar allihopa, får tacka så mycket för tipsen! Känner mig dock inte säker ännu, ser fördelar och nackdelar med båda. Snabba är svängigare, men håller samtidigt med Opus om att originalet känns tyngre och fetare. Mer karaktär på något sätt. Men vafan, får ta och besluta något bara, det är ju ändå bara några BPM det rör sig om. Skulle det bli fel så får jag väl spela om och då har jag ju ändå fått något gjort istället för att bara stå och stampa. ^^ Tack för hjälpen! Hah, skönt att jag inte är ensam om det. Brukar nästan alltid börja hata mina låtar efter ett tag tills dess att jag bara ser fel överallt och börjar på ett nytt projekt. Men denna gång är jag fast besluten att göra klart skiten. Skulle jag ta en paus skulle abstinensen helt säkert sätta in och jag börjar på nåt annat. Det här med disciplin är jag inte så bra på. :/
 7. Hej! Som titeln säger så har jag en väldans beslutsångest. Det är en ganska långsamt tuggande deathmetal-låt och jag vet inte om den är för långsam, så jag skulle gärna vilja veta vad ni tycker. Har slängt ihop en snabbare version också som referens. Medveten om att mixarna är kassa, men jag jobbar på det. Original Lite snabbare test Alla åsikter välkomnas!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.