Jump to content
Annons

siemens

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jo men när jag använt en eq så hör man typ hur filtret går över spektrumet. de blir typ lite som knaster, fast inte för att datorn inte orkar med utan att man hör vissa övergångar mellan frekvenserna, om du förstår va ja menar..
  2. siemens

    Ett cutoff filter?

    Tjena! Skulle behöva lite hjälp om någon vet om man kan hitta någon effektplugg där man kan styra cutoffen på sina produktioner. Alltså utan att gå in i varje synth o göra de. Jag vill enkelt kunna lägga på de på masterkanalen om så önskas och automatisera de därifrån på hela produktionen. Jag hittade en moogplugg som kunde göra detta men pluggen förändrade ljudet en aning bara man la den på kanalen utan att jag skruvat någonting... Är det någon som har et bra tips?
  3. Kan inte ändra utseendet på min artist profil. När jag väljer redigera profil eller profildesign 2.0 så kommer jag till Redigera profil>>Visa grundinfo och kan bara ändra artistnamn och liknande. Någon som vet vad som är fel?
  4. Tjena! Skulle vara bra om du hade något smakprov så man kan få höra hur de låter...
  5. Hoppar in är och passar på att ställa en fråga angående detta. Ja har precis köpt en ny data med windows 7 64-bit. Har dock aldrig förr hört talas om vstbridge eller liknande program. Har precis också skaffat mig en massa nya vst's. Är det ett måste med ett sådant program el? varför?
  6. 1 gb minne, intel ® pentium® 4 CPu 3.0ghz, ljudkortet är ett focusrite saffire LE...Cubase studio 4 (dock inte tankat några nya uppdateringar, visste icka att man kunde de..) Syncrosoftmjukvaran i hårdvarulåset? Såg inte ut att vara någon hårdvaru konflikt....Datorn har dock runt 4 år på nacken....
  7. ok...men va kan jag göra för att förbättra detta? Inte särkskilt kunnig om inställningar och sådant....för just nu e ja jäkligt besviken på mitt köp av ett uad kort, eftersom det aldrig kommer att funka när jag mixar en hel låt..
  8. siemens

    uad-kort problem..

    Tjena! Har precis inhandlat ett uad 1 kort och tänkte sätta igång ock mixa direkt. Problemet som då dök upp var att det börjar hacka och knastra även fast kortets DSP står på 56% och de MEM på 60%. Det konstiga är att mätarn inne i cubase på asio time usage går upp... Det borde den väl inte göra? Hela grejen med uad kort är ju att det ska ta på kortets cpu, inte datans... Någon som vet vad detta kan bero på?
  9. Tjena! Jag är på jakt efter ett uad-kort och är lite tveksam på vilket jag ska välja.. Antingen ett uad-1 eller uad 2 kort. frågan är nu bara om det räcker med kraft i ett uad 1 kort eftersom...Det är ju en ordentlig prisskillnad. Om ni undrar så är det hip hop musik ja spelar in och ska mixa. Jag producerar beatet i en roland fantom g 8 men hade ju tänkt använda lite effekter från uad kortet i beatet också. Sedan är det oftast en sång reff och max två sorters röster rap som ska mixas... Om någon har lite koll på detta hade ja uppskattat lite feedback. Undrar också om de här förbättrade latency läget på uad 2 kortet gör nån stor skillnad?
×
×
  • Skapa ny...