Jump to content
Annons

PimaMusik

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ok! Nu har jag köpt ett nytt operativsystem och installerat om hela datorn med det. Mitt problem är fortfarande kvar men jag har kommit på en sak till. Om jag installerar det interna ljudkortet så fungerar det som det ska. Inga hack en gång i timmen. Men nar jag kör på det externa, ett Presonus Firepod FP10, så hackar det en gång i timmen precis som förr. Kan det ha något med firewire att göra???
  2. Inga fler program än Cubase och Martin Lightjockey är installerade, och dom har inga sådana funktioner. Automatiska uppdateringar av windows är inte aktiverat. Datorn är heller inte ansluten till internet. Inga virusprogram är installerade... Datorn är optimerad för, och används endast till detta ändamål!
  3. Problemet har uppstått på olika ljudkort med tror jag. Autosave är inte aktiverat i Cubase. Alla energisparfunktioner så som viloläge är avaktiverade. Fler förslag?
  4. Hej! Har ett problem som jag inte lyckas lösa själv. Vi använder en laptop med windows XP SP2 och Cubase SX3 för att spela upp våra backtracks. Vi har fem kanaler som rullar varav en av dessa är click till vår trummis. Nu är det så att cubase hackar / hoppar till en gång varje timme. Alltid på samma tid, exakt 60 min efter det att man slagit igång datorn. Förutom detta rullar allt hur bra som helst. Alla funktioner som inte används är avstängda och datorn är optimerad får musikproduktion. Jag har inte igång någon brandvägg eller automatiska uppdateringar etc. Felet har uppstått på flera datorer med olika operativsystem och olika cubaseversioner. Frågan är om det finns någon funktion som Windows gör en gång i timmen???
×
×
  • Skapa ny...