Jump to content
Annons

drgonz1

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Nej jag är desvärre inte så bekant med FL, men kanske värt att kika på! Tack för hjälpen allihop... jag har varit hemma i sverige (bor i danmark) på det sista så jag har inte kunnat prova det ni har skrivit, men när jag gör det så ska jag nog skriva o berätta hur det gick! God jul o gott nytt år på er!
  2. Tack för svaret Pazo! Dock skulle man väl kunna köra en rewire från reason till Cubase och därifrån kanske använda syntar, effekter m.m på ljuden jag har i spd-s?
  3. Tack för svar! Men betyder det att jag bara kan ta emot signal från reason o spela med ljuden där eller kan jag också använda ljuden från min spd-s bank?
  4. drgonz1

    Roland SPD-S i Reason

    Har letat i trådarna och sökt i manualen, men fann inte det jag ville ha svar på. Är det nån som vet om det är möjligt att koppla en Roland SPD-s till Reason, dvs så att jag kan spela med ljuden från Reason på SPD-s'en och spela in beats på det sättet i programmet. SPD-s kan både skicka o ta emot midi-signaler via usb. Jag har också en kick trigger med pedal till spd-s'en så att det vore som om att spela på ett trumset om det nu gick att koppla. Om det nu ÄR möjligt kan Reason också ta emot signal från en extern kontroller, så att jag kan använda mig av dem ljud jag redan har i SPD-s'en? Tacksam för hjälp!
×
×
  • Skapa ny...