Jump to content
Annons

Rahimian

Medlem
  • Antal inlägg

    14
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hundra procent rätt, vem som helst kan göra musik nu. Kolla Gearslutz, - Electro, Lamest Video Threats så ser ni.
  2. Det roliga är att mina grannar har sex väldigt ofta, speciellt på kvällen. det är väldigt jobbigt med deras säng som dunkar på väggen och allt stönande. pinsamt när grannarna har högljud sex och man har sin mamma på besök.
  3. Tack för alla svar! Lägenheten jag bor på är byggd 1966. Jag kan inte spela på min Roland Fantom på kvällen eftersom det låter när man slår på tangenterna. Jag kan inte eller spela el gitarr tillsammans med Guitar rig & hörlurar för det låter. Men jag tror jag får köpa en Roland TD4SX & lägga en matta under. jag får läsa lite nu hur podie funkar. Next stop! Låg ränta, Ekonomi Krasch! kanske blir det en ny villa eller radhus snart!
  4. Padsen såklart. BOOM PAAANG BOOM (DUBBELPEDAL) BOMBOMBOMBOMBOMBOMBOM)
  5. Hej! Jag letar efter ett digitalt trum set som inte låter mycket när man spelar, jag har redan fått mycket klagomål av mina grannar. Jag blev sugen på Alesis DM 10 men efter ha läst en del reviews så låter cymbalerna & baskaggen mycket. efter ha kollat Sound Test känns det som att gummi padsen låter mer och mesh paden i mitten minst. Ni som bor i lägenhet, funkar det att ha digital trummor? blir det inte mycket bankande ljud från dom? MVH God Jul alla!!
  6. ingen musiker här som kan om synthar?
  7. Tjena Studio folket! jag har suttit och funderat en del på funktionerna en synth har. Om du kollar tex på Vanguard så har den samma funktioner som en Alesis Andromeda (hårdvara) eller Predator (Mjukvara) Man väljer kanske en sine ljud, ändrar ljudet med filtern, ampen m.m. så min fråga är: om jag använder mig utav vanguard och du t.ex använder en annan synth. kan jag göra en exakt kopia av ditt ljud som du gjorde med en annan synth? det kanske är liten ljud skillnad som gitarrer. dom dyra har bättre klang än den andra men grundljuden är endå samma. om man kan göra samma ljud, varför gör en tillverkare 20 olika synther då? /R
  8. Rahimian

    Ebay.com

    Tack alla för era svar! nu kan jag handla utan att oroa mig. Borde ha köpt massa prylar när dollarn var vid 6 kronor men... ekonomi nyheter är inte min grej =/ Dallen. Vad var det som gick fel då med gitarren?
  9. Rahimian

    Ebay.com

    Watsap Studio! Kollade nyss lite studio prylar som är dubbelt så billigare än Vendolin och andra begagnade butiker. Blev väldigt sugen på att köpa en Andromeda och en MPC2000xl. Att betala med Paypal är säkrare enligt Ebay men frågan är: Har någon handlat tidigare från Ebay? Gick det bra? kasst? lurad? smidigt? Berätta om eran erfarenheten 😄
  10. studio folket är här inte precis inne i mpc'n. Jag får mina mpc frågor svarad hos www.mpc-forums.com/gearslutz.com och 99.se
  11. EDIT Fick det mesta info fr[n Vista tr[den.
  12. Debatt. Tack för svaret. Vad är skillnaden mellan Bussiness, Ultimate mellan Basic och Home Premium? Med det menar jag, Varför går det inte med Home Basic och Home Premium? Supportar alla datorer nedgradering då? Packars Bells kundservice är en forum och folk pratar danska eller norska så jag fattar inget 😎 Ps: Jag menar Musikbörsen.
  13. Tjena. Jag undrar om det finns någon här i forumet som har lyckats nedgradera sin Vista till Xp. Har läst att det är mycket strul eftersom det finns inga drivrutiner längre till XP. Man vet nu också att Vista är inget för musik skapandet (pågrund av en del pluggar klarar inte 64 bitar osv) och nu så finns det bara Vista på alla kraftfulla datorer. Jag köpte själv en dator av Impulsköp eftersom den var så billig men gav bort den till min syster pågrund av all trassel så jag kör på min gamla sega dator nu. Nästan varenda dator som byggs nu installeras med Vista. Vad ska man göra? Ska man köpa sina datorer från MusikB? 🙂 Har ni också stött på samma problem och har ni löst det? Va ingen främling skriv på 😄 /Rahimian.
×
×
  • Skapa ny...