Jump to content
Annons

NikkoH

Medlem
  • Antal inlägg

    28
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om NikkoH

  • Födelsedag 1989-11-12

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Lyckeby

Socialt

  • Skype
    thenicko10@hotmail.com
  1. Har hört liknande, måste man köpa Windows 7 32-bit eller kan man på något sätt ändra genom systemåterställning? För att byta till 32-bit tror jag skulle lösa många problem även om 8.0.4 ska ha fullt stöd för 64-bit, men det med pluggarna har jag inte tänkt bra! Tack i alla fall!
  2. Har cs2 redan, och det fungerar förjävligt faktiskt...
  3. Mycket märkligt... Har dock inte upptäckt några större problem när man kör NI stand-alone eller tillsammans med Mainstage på mac. Om NI skulle hänga sig totalt under ett livegig skulle man bli smått handikappad så att säga! Men dock så hänger sig förmodligen PT av något annat nu... Vete fan vad det är!
  4. Jag har faktiskt fått igång pluggarna, uppdaterade bara Massive, nu har jag dock ett annat problem. Min datorn totalt hänger sig när jag använt PT en liten stund, en gång fick jag till och med bluescreen. Har uppdaterat till PT 8.0.4 vilket ska ha fullt stöd för Windows 7 64-bit, men inte vad jag märkt. Det har snarare blivit värre och jag blir totalt skogstokig när man har massa prylar men inte kan göra något. På gamla goda tiden när man använde PT 7 hade jag aldrig problem, men på senare tid har jag haft fruktansvärda problem med PT.
  5. Du menar NI? Ne faktiskt inte ska kolla. Nej jag hade inte uppdaterat någonting det är det som är det skumma...
  6. Hej! Jag har på sistone fått grova problem med Native Instruments pluggar tillsammans med Pro Tools LE, både med 8.0.1, 8.0.3 och 8.0.4! I de sessions jag använt Massive går inte att öppna längre! Varken på Mac eller PC, och allt är lagligt. I PC slutar helt plötsligt PT att svara eller bara stängs ner utan förvarning, i MAC får jag upp flera felmeddelanden. Jag har ganska mycket panik över detta eftersom det är mycket aktuella låtar som jag känner att jag måste göra klart.... Har något stött på liknande problem eller någon som har några lösningar? /Nikko
  7. *host host* torrents... Jag skäms det gör jag, men att punga ut 4000 kr för Reason bland annat är tokigt...
  8. Jag skulle också velat gå över till Logic Studio, men har självklart inte råd att punga ut till en Mac just nu. Dessutom om man ska ha en klarar av alla miljoner pluggar man behöver! Tyvärr har priserna gått upp när det gäller Pro Tools och deras interface. Men det är fortfarande extremt prisvärt!
  9. Dina två år är definitivt inte bortkastade. Jag använde i början av mitt producerande FL studio, och det gav mig en bra grund för vidareutvecklingen av hur produktion går till. Jag gick sedan över till Reason, men eftersom det endast är MIDI-baserat började jag använda Cubase. Däremot har jag funnit min väg till Pro Tools, och att kombinera Pro Tools och Reason är enligt mig en slående kombination om man ska prodda House/Trance/Dance-liknande låtar. Det finns inget man inte kan göra med Pro Tools! Definitivt inte om man Rewirar Reason också.
  10. Jag studerar musikproduktion, och på min skola finns det ett skivbolag så kallad Pama Records. Dem är ganska sjyssta, kontakta dem!
×
×
  • Skapa ny...