Jump to content
Annons

Hjorten

Medlem
  • Antal inlägg

    289
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    3

Inlägg av Hjorten

  1. Jo men det verkar inte gå i 96khz

    Nej, inte i mp3. Men frågan är varför du vill göra det egentligen. Eftersom det är mp3 och inte ska brännas (antar jag, eftersom det då är bäst att bounca som wav) så gör det ju ingen skillnad (annat än storleksmässigt).

  2. Äh, jag skojar ju lite oxå. Men jag kan ju inte säga att jag gillar det när jag inte gillar det. Att rappa o hiphoppa är väl ett nytt sorts sätt att läsa dikter. Och det är väl bra om det kommit tillbaka. Men jag tycker ändå det blir för trummaskinsnötigt. Jag gillar melodier o harmonier.

    Edit: Jag lyssnar absolut aldrig på reklamradio och tittar aldrig på MTV

    Jag säger inte att du inte ska säga att du gillar det när du inte gör det, men din attityd gentemot hiphop/rap (ska man vara petig är rap ett av elementen i hiphop (som egentligen inte är en genre)) kändes som du bara hört överkommersiell sådan. Nytt är väl en definitionsfråga, men grunden byggdes upp under sent 70-tal och tidigt 80-tal. Det finns otroligt mycket bra och relativt nyskapande rap om man bara letar.

  3. Jag vill tolka monopol som "ensamrätt", och STIM har ingen ensamrätt på att bedriva den verksamhet STIM gör.

    Monopol tolkar jag som att ha en position som är okonkurrerbar iom klyftan mellan vederbörande och övriga marknaden storleksmässigt/ekonomiskt.

    monopol, marknad där en organisation eller ett företag behärskar utbudet av en vara eller en tjänst.

    Källa: ne.se

  4. 3. Att du, som din songwriter/producer-polare sa, ska vänta tills du är "hot" låter skitmärkligt. Däremot ska du aldrig signa innan du förstår innebörden av avtalet. Aldrig!

    Nu tror jag du misstolkar TS, han menar nog inte "het" som du tänker på när han skriver "hot".

  5. Lycka till!

    För ett par år sedan gav jag mig på att göra en låt i månaden, och då bara använda ljud jag spelat in eller hittat under den månaden. Målsättningen var också att varje låt skulle vara tio minuter lång (förutom första och sista som skulle vara 20). Det slutade rätt bra med att endast en låt hamnade under 10 minuter.

×
×
  • Skapa ny...