Jump to content
Annons

Hjorten

Medlem
  • Antal inlägg

    289
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    3

Dagen då Hjorten senast vann var 7 januari 2013

Hjorten hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

23 Utmärkt
  1. Det är inte dåligt, men ganska ointressant i längden (och då är jag bara fyra-fem minuter in).
  2. Gav bara skivan en chans och insåg att det inte var min kopp kaffe. Deras tidigare grejer är mer i min smak.
  3. Jag städade och organiserade om i studion för ett par dagar sen:
  4. Har hört bra om http://www.swedishmerch.com/ men inte provat dom själv.
  5. Av egen erfarenhet finns det inte mycket man kan göra åt saken, dessvärre. Och såna här trådar brukar ofta urarta efter en tid. Med det inte sagt att jag inte håller med dig.
  6. Jag har hört mycket bra om https://escrow.com/, men inte använt det själv. Ska vara bra när det handlar om stora summor.
  7. - Vilken typ av låt vill ni göra? (hip hop, rock, pop, metal, soul, jazz ect) Noise, elektroniskt/experimentellt, ambient - Vilka instrument kan ni spela? Kan, inga direkt. Har: Två cittror (en sprucken, en ostämd) och ett dragspel. - Vilka instrument VILL ni spela? - - Vad har ni för inspelningsmöjligheter? Zoom H4n, Edirol R-09.
  8. Jag måste prova om det där fungerar på min Tapco-mixer 😄.
  9. Ladda hem t.ex Audacity, öppna valfri låt och klipp ut det du vill ha. Tada! (Sen är det så klart inte tillåtet att sampla utan upphovsrättsinnehavarens tillstånd)
  10. Nej, inte i mp3. Men frågan är varför du vill göra det egentligen. Eftersom det är mp3 och inte ska brännas (antar jag, eftersom det då är bäst att bounca som wav) så gör det ju ingen skillnad (annat än storleksmässigt).
  11. Du kan ju bounca ut låtar som mp3 i FL om det nu är det du är ute efter. Bara att göra som när du ska bounca som wave, fast ändra så klart till mp3.
  12. Gangsta's paradise, "The music is a reworking of Stevie Wonder's "Pastime Paradise""
  13. Och så klart de tidigare tipsen.
  14. Jag säger inte att du inte ska säga att du gillar det när du inte gör det, men din attityd gentemot hiphop/rap (ska man vara petig är rap ett av elementen i hiphop (som egentligen inte är en genre)) kändes som du bara hört överkommersiell sådan. Nytt är väl en definitionsfråga, men grunden byggdes upp under sent 70-tal och tidigt 80-tal. Det finns otroligt mycket bra och relativt nyskapande rap om man bara letar.
×
×
  • Skapa ny...