Jump to content
Annons

Sundstrom

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för hjälpen! Jag har försökt på alla möjliga vis nu, men det vill inte fungera ändå. Jag lyckades få upp guitar rig i cubase, men jag lyckas inte få in något ljud från gitarren När jag startar Guitar rig endast så både ser och hör jag att det kommer in ljud från gitarren. Det konstiga är att när jag startar gutiar rig i cubase så får jag inte alls in något ljud. Det känns som jag att på något sätt måste kunna ställa in rätt ingång. Jag prövade att välja gitarren som ingång i ett gammalt program jag har (Cool Edit) och då fanns session I/0 med på listan. Borde väl gå i cubase då med? De på musikbörsen sa att det bara var att komma in så kunde de visa om det blev för klurigt. Så jag åkte 7 mil för att komma dit och då hade dom inte tid. Dåligt Det är säkert något enkelt klantigt nybörjarfel.
  2. Installerat Guitar rig i rätt katalog? Alltså typ Steinberg/Cubase/Vstplugins (den ska ligga i "vstplugins" iaf) Den ska dyka upp som insert då. Japp, jag installerade om det nu för säkerhets skull. Kan du inte ladda upp ett screenshot på hur det ser ut. vart man ska välja vad. Hittar inte session I/0 nåognstans tack för hjälpen
  3. Ja nu har jag gjort det men får bara datorns mic att fungera. Guitar Rig Session 1/0 finns inte med på input listan. Nästa steg? =)
  4. Hallå! Jag köpte Guitar Rig 3 och fick Cubase LE på köpet. Jag behöver hjälp med att köra Guitar Rig genom cubase så att jag kan spela in. Jag lyckas inte hitta guitar rig någonstans när jag ska välja ingång. Jag skulle bli jätteglad för all hjälp.
×
×
  • Skapa ny...