Jump to content
Annons

Jokern27

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej hej, tack tack. Jodå jag kommer vara försiktig, har fått mig en bra varning. Men satsar på att komma tillbaka till ruta 1 som jag har gjort tidigare. 😛 Positive thinking!
  2. Hej, kände att det var dags att ge en liten rapport om läget. Det är så att efter en period som har varit sååå hemsk så har det blivit bra mycket bättre. Tycker det är bättre för varje dag som går nu. Läkare har konstaterat att det inte är något fel på öronen med goda förutsättningar för att bli bra. Jag använder öronproppar så fort jag går ut i trafiken, kör bil eller annat. Undviker höga ljud och planerar att göra så en bra tid framöver. Har samtidigt proppat in mig massa vitaminer vilket forskningen säger ska hjälpa örat. Samt bön. Mår nu bra mycket bättre och kommer aldrig aldrig aldrig igen göra om något sådant, med förhoppning om att det sista kommer försvinna inom kort. Har också märkt att jag efter detta var väldigt stel och haft ont i vissa ansiktsmuskler, så jag letar just nu efter sjukgymnast som kan hjälpa mig slappna av i ansiktet vilket även tar bort ljudet. Så min misstanke är att det kanske inte alls är ljudet som gjort något utan det har bara triggat mina muskler att skapa detta då jag kan förändra ljudet med hjälp av käkarna. Tack för allt stöd o hjälp jag fick under krisdagarna! /Jokern27
  3. Ja då jag lovar!! Jag ska aldrig mer utsätta mig för sånt igen. Just nu behöver jag bara all vägledning o stöd man kan få för att mina öron ska återhämta sig. En del snackar om B-vitamin? Är det bra? Vart hittar man det?
  4. Tack för alla svar. Så det kan faktiskt ta en månad. Oj. Har märkt en sak att när jag trycker ihop käkarna/tänderna så ökar suset och när man öppnar munnen igen så minskar det. Har även haft lite ont i själva käken.
  5. Tack tack för era vänliga svar. Asså, även om ni inte ju kan veta så är det väldigt viktigt för mig ur psykologisk synpunkt det ni just sa. Vad menar du med sånt sus, brukar folk oftast få ett mer liknande piip i öronen? Asså jag har ett sånt sus som man kan höra när det är tyst, fast liksom lite förstärkt.
  6. Hej tack för ditt svar. Jag har liksom inte pip utan bara ett lite större sus. Liksom som när det är helt tyst så kan man höra sitt eget blod som ett sus. Sånt sus. Det har minskat i intensitet för varje dag så det måste ju betyda något bra. Normalt så vistas jag 90% i tysta miljöer, spelar inte musik i hörlurar utan är normalt allmänt rädd om hörseln. Det var denna enda gång som det blev 2 klubbbesök. Så det måste väl betyda något bra att jag inte har exponerat mig annars så mycket? En annan sak som jag märkte är att jag har haft lite ont i käken efteråt. Mer på den sida som susar mest. Sen var jag förkyld under mina besök också. Hmm..
  7. Hej, detta är en väldig viktig fråga för mig då jag inte varit ute för detta tidigare. Var på nattklubbsbesök 2 kvällar i helgen och efter det har jag haft öronsus. Visserligen har det minskat för varje dygn som gått men är orolig. Okdå, mycket orolig stundtals. Har aldrig haft såhär tidigare normalt går det över på ett dygn. Ni som har varit ute mycket är det någon av er som vet eller varit med om liknande som sedan försvunnit på lite längre tid. T.ex. 1 vecka eller så? Är det möjligt?? Snälla vore jättschysst att få lite vägledning.
×
×
  • Skapa ny...