Jump to content
Annons

Jonkey

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Jonkey

  • Födelsedag 1985-09-18

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Piteå

Min musik online

  1. Blir det förresten någon tull eller sånt om man beställer från Norge? Antar att det inte blir det men tänkte att det är lika bra att höra mig för ändå.
  2. Yes nu jag har fått länkarna. Jag skickade iväg ett mail till han med badgern. Ska nog maila han med BadCaten också men priset på badgern såg ju väldigt överkomligt ut 😆 Tack för två bra länkar!
  3. Varför skulle man inte kunna göra det? Kan man inte ha en bra/dyr förstärkare att öva/spela in på hemma? Något jag missat? Jodå, rör kan låta bra även på låg volym 😲 Har du kollat begagnatmarknaden? Om du kan tänka dig att köpa begagnat så har du ju större chans att köpa de grejjerna du vill ha till en billigare pris och då kanske du kan få topp plus precis rätt låda för samma pris som för bara toppen ny. Jag bor i Norge och har väldigt lite koll på begagnatmarknaden i Sverige, men nog har jag sett både BCC 2 och SB 18 till salu här. Vilken låda testade du Badger-toppen med när den lät galet bra? Kanske du borde satsa på den. Det är ju ett säkert kort i alla fall 🙂 Jo jag har kollat begagnatmarknaden. Har kollat vendolin, blocket och lite andra sidor men varken Suhr eller BadCat finns att få tag på. Har även kollat en del på Matchless men det finns inte heller. Angående suhren så är ju grejen det att jag aldrig har spelat på den. Jag har däremot hört den live och jag har även kollat en hel del ljudklipp och recenssioner på nätet men jag har ju ingen låda att jämföra med. Vet du någon norrman som har något att sälja så dela gärna med dig! 🙂
  4. Nja, kan inte komma på några konkreta förslag på högtalarlådor just nu men i ditt fall hade det nog suttit fint med en låda innehållandes ett Celestion Greenback-element. Okej Ska kolla upp det då. Tack!
  5. Jo, man köper säkert en Bad cat eller suhr badger top för att sitta hemma och öva!!?? 😲🙂 Coolt att det finns gitarrister med smak här på forumet inte för att jag har spelat på nån av dem (eftersom de inte finns på musikaffärer) . Ring Sebastian på These go to 11 han tar in suhr gitarrer och kan säkert ta in stärkaren och han har grym koll på top notch gitarr prylar. Han är super trevlig + rockstar och tycker det är kul att prata gear. Han är säkert på mässan och ställer ut på¨fryshuset (gitarrmässan) i morgon och söndag som varje år. Tack för tipset! Jag kollade upp "These go to 11" på google och jag ska nog höra av mig dit. Hittade däremot inga telefonnummer men det kanske går lika bra att maila. Jag kan ju fråga efter Sebastian 🙂 Hade gärna gått på mässan men det blir nog lite för långt att åka.
  6. Jag tror att 1x12 räcker för mig. Har du några förslag på vad jag ska leta efter? Har absolut ingen som helst koll på högtalare och sånt =) Edit: Såg förresten att musikbörsen hade en suhr låda som matchade badgern. Kostar visserligen lite mer men är det någon som vet hur den låter?
  7. Hej och tack! 🙂 Jag kommer i första hand att använda den till rep/gig. Jag spelar mest blues, country, soul & dyl. så jag är mest ute efter en stärkare som har ett bra rent ljud men den får gärna spricka lite när man pressar den =) Spelar även en del covers så då händer det ju ibland att man behöver lite mer dist. Jag brukar köra på pedaler då men jag har inte hittat någon distpedal som kan mäta sig med en bra highgain förstärkare så därför blev jag lite sugen på en Suhr badger. Den har ju både ett rikigt bra rent ljud och låter även bra när man drar upp gainen. Men jag är lite osäker då jag bara ägt combos tidigare. Är det värt att köpa den när jag inte kommer ha råd att köpa en låda (som kostar över 3-4000) på ett bra tag?
  8. Jonkey

    Köpa ny förstärkare

    Hej! Jag är inne på att köpa en ny förstärkare och när jag letade runt lite på nätet så hittade jag den här sidan och tänkte att jag kunde lägga upp några frågor. Först och främst: Är det någon som vet var man kan beställa en Bad Cat Cub 2 inom europa? Har sökt ganska mycket själv och jag hittade en brittisk affär (mansons guitar shop) men dom har inte svarat på varken mail eller telefonsamtal så jag antar att dom har lagt ner eller något sånt. Om det inte blir en BadCat så funderar jag på en Suhr Badger 18 topp. Om det blir den så kommer i stort sett alla mina pengar att gå åt så därför undrar jag: Hur viktigt är högtalarlådan? Jag vet ju att Badgertoppen låter galet bra men måste jag då också köpa en dyr och fin låda för att få ett bra sound? Är tacksam för alla svar 😑 //Johan
×
×
  • Skapa ny...