Jump to content
Annons

HenrikBeushausen

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tja! Ursäkta för röran! Jag sov nästan när jag la upp ämnet. Blev lite fel... försökte rätta felen... blev fel igen osv. Hehe jo något kryptiskt kanske men vi söker alltså en trummis till Linköping, där vi håller till. Jag ska försöka bättra mig. nykomling som ni ser. Jag kommer förmodligen bjuda på mer skratt och förvirring inom den närmsta tiden. Tack fangus och hellpig för att ni styrde upp det!
  2. 2 av oss är snart 28, de andra 2 är runt 23-25. andra sökande till bandet, i form av pianist och extra vokalister är även de lite yngre men den energi de för med sig är enorm.
  3. ajdå pinsamt. vi repar och bor i Linköping. Jag och en till är snart 30 år, sångaren o basisten är väl typ 23-25år
  4. Tja! jag och min polare har lirat hårdrock tillsammans i många år, några av åren under viss irritation dessvärre... vi har tröttat på trumslagarpojkar med personlighetsklyvningar, drogproblem, diffusa och osammanhängande verklighetsuppfattningar, psykbryt, osv. Vi har färdigt material och bra folk som alla är beredda att se hur långt vi kan nå. Det enda vi saknar är en vettig trummis. Vi tycker att vår musik har tillräckligt med genomslagskraft för en ordentlig satsning och söker därför en trummis med förmåga att ta ut de rytmer vi lagt, och som därtill har lekfullhet till att testa nytt. Vi har haft ett längre uppehåll men fortsatt att skriva grymt och färdigt material. Den fas vi är i nu är ny för oss eftersom att jag lär ut nuvarande låtar efter min mall. Innan har vi gjort klart låtar genom att jamma på lösa riff eller på halvklara låtar men nu har vi som sagt sadlat om. Samtidigt vill jag säga att allt jag skriver är öppet för förslag och ändringar. Vi repar en gång i veckan och förväntar oss att du arbetar hemma mellan repen som vi andra. Vi har kul på repen o träffas en del på fritiden. Om du vill testa dina skills i ett grymt band så hör av dig så skickar jag några låtar till dig!!!
×
×
  • Skapa ny...