Jump to content
Annons

Dirtyswed

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag ska handla nu! 😉 Men menar du det är bättre att komprimera till wav först eller hur gör du? 🙂
  2. Hehe 🙂 Ja det kanske stämmer det. Tyvärr så kom jag på en till fråga, när man väl sjungit in något på datorn och ska mixa sången och exportera ut den som mp3 fil, är det fortfarande externa ljudkortet som sköter om allt så det inte blir kortet på datorn??
  3. Okej tack för tipset 😆 Några fler som har förslag eller tycker samma som Pesek? 🙂
  4. Okej Använde du Duetten när du lirat in låten "Frankie"? Skön låt för övrigt 😕
  5. Tack så mycket för era svar! Det verkar ju som det är Duet som gäller för 4000:- Men finns det fler som vill säga något om Duet eller något annat ljudkort så är ni så välkomna =) Fick även tag på en ADK A-51ST. Duger den eller finns det några andra alternativ om man kan betala upp till 3000:- ?
  6. Tack för svar! Har du erfarenhet av den själv? Någon annan som har någon erfarenhet av Apogee Duet? Några fler som håller med Lindahl eller tycker något annat?
  7. Hejsan! Har då en Macbook Pro och har precis skaffat Logic Express 8. Sen är det ju det här med ljudkort, är inte direkt en talang när det kommer till det och vet inte vilka kort som har bra pre-amps, bra låg latency och allt det andra som kan finnas i dom. Eller om det är bättre att köpa en ljudkort utan allt det och köpa det separat? Som sagt så måste den vara kompatibelt med OS X och jag vill helst inte pynta över 4000:- Det som det kommer användas till mest är ju sång/rap men gärna även gitarr ingång och nå annat bra. Är det någon större skillnad på usb/firewire ljudkort? Hoppas någon kan hjälpa en vilsen själ bland alla dessa ljudkort 😉 Tack på förhand / Ante
×
×
  • Skapa ny...