Jump to content
Annons

egoflow

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. pro tools m-powered låter perfekt, får ta och inhandla det med då 😏
  2. när jag spelat in i skolan har jag använt mig av protools, kan väl det bäst egentligen. Men är det inte digidesign som fungerar ihop med protools? Eller har jag helt fel?
  3. Härligt! Jo, jag har cubase liggandes här faktiskt. Är det värt att köpa något annat eller ska man köra på det?
  4. Jag tänkte spela in lite lugnare musik med en akustisk gitarr, piano, bas lite percussions och sång då såklart. Aha, okej. Så jag kopplar alltså midiklaviaturen rakt in i usbporten direkt in till datorn? Hur går då signalerna från klaviaturen till det externa ljudkortet?
  5. Tjo! Jag tänkte införskaffa mig mina första inspelningsprylar. Mikrofon Röde NT1A Ljudkort MAudio ProFire 610 Midi klaviatur M Audio Keystation 61es "Inbyggt MIDI-interface tillåter kopplingar till externa syntar och kontrollytor och det smidiga halvrackformatet gör den lättplacerad i alla miljöer." - Antar att vad som menas är att jag kan koppla in synthen rakt in i det externa ljudkortet? Är detta ett bra alternativ som en första nybörjarstudio? Tack på förhand!
  6. härligt! Då vet jag att man kan lita på en snabb leverans då jag är så grymt sugen på att börja 😉
  7. hallå! Jo, jag har läst igenom de trådar jag har kunnat hitta om ämnet här på forumet och jag är påväg att köpa en enkelt studiopaket som jag kan spela in på hemma. I min dator finns det en amd phenom 9500 quad core (2,19ghz), 4gb ram och 500gb's hdd. Den musiken jag har tänkt att spela in här hemma är lite soul/pop med cajon, akustisk gitarr och sång. Jag spanade in det här paketet: http://emusic.se/default.asp?do=&text=...amp;info=12660# och undrar om det är allt jag behöver för att spela in(och om det är något att ha överhuvudtaget)? Dessutom undrar jag om paketet fungerar ihop med pro tools. Tack på förhand! hittade också det här som såg relativt intressant ut: http://emusic.se/default.asp?do=&text=...&info=12982 Något att ha?
  8. tjenare, hur gick din betalning till? betalade du i förskott genom internetbank eller kunde du betala när du hade fått varan?
×
×
  • Skapa ny...