Jump to content
Annons

HighballWithTheDevil

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för alla svar, testade att koppla in den rakt i phono ingången med en din - 3,5 mm kabel. Låter riktigt bra och jag har inte fått känslan av att signalen är så otroligt stark. Får lite mer volym från basen än från vinylspelaren relativt volyminställningen på stereoförstärkaren. Låter Kanon 🙂
  2. Jag har själv ingen erfarenhet av jaguaren, förutom att jag sett den på bild och därav kan konstatera att den ser klockren ut. Har en Fender Mexico jazzbass (Brown-sunburst). Och jag måste säga att den är riktigt bra, den är lättspelad och låter toppen. Jag har bara haft ett bekymmer och det var att det blev glapp i min tone potentiometer efter ett tag, men det var lätt åtgärdat och är troligtvis inte så förekommande. Hursomhelst kan jag verkligen råda dig att köpa en!
  3. Låter som det är stärkaren om basen lät schysst i butiken. (I och försig hade jag samma problem med min bas och då kom jag till slut på att det var glapp i min tone potentiometer, så att basen bara brummade när den inte var i botten. Då kan man pilla upp metall plattan och knipsa kablarna till den. Men detta lär inte vara fallet med en så pass ny bas, och om så att det är basen som krånglar är det ju bara att gå tillbaka med den)
  4. Kan man köra på en din kabel direkt i phono ingången då? Ps tack för svaren
  5. Hej Jag undrar hur man kopplar elbasen till stereoförstärkaren på bästa sätt, för att kunna spela bas genom högtalarna.
  6. Personligen skulle jag satsa på en Mexico Fender. Jag har en själv och jag måste säga att den är rejält schysst att spela på, och låter bra gör den också. Den lämpar ju sig till funk men är väldigt all-around. När vi tänker prismässigt kan du nog komma över den för strax under 5500 med tanke på att Thomann har galet låg fraktkostnad. (Och snabb leverans) http://www.thomann.de/se/fender_mexjazzbl.htm om du vill komma undan billigare så är ju Squire basarna rätt prisvärda http://www.thomann.de/se/fender_squier_vint_mod_jazz_nt.htm Alternativt satsa på att försöka få tag i en begagnad jazz bas, eller Spector (ska tydligen vara grymma).
×
×
  • Skapa ny...