Jump to content
Annons

skillz

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om skillz

  • Födelsedag 1989-10-09

Om mig

Socialt

  • Skype
    skillz@mog1.com
  1. det spelar ingen roll. nedladdningen kommer inte minska mycket mot nu.
  2. hittade inget bättre forum för detta. men iallafall så har jag någon fråga om sampling. till och börja med vill jag bara säga att jag kan verkligen noll om sampling. men som jag förstått så kan man ta ut vissa slingor, och en slinga är ett enstaka instrumment? men för mig känns det som att det inte borde gå. men ska man sampla en låt så kommer ju trummor och allt med och då låter det styggt när man sätter på egna trummor. och ungefär hur länge tycker ni man ska sampla? handlar det om få sekunder eller är det en längre tid? tacksam för svar, pääjs!
  3. tack tack..du råkar inte veta hur man gör samma sak i fl studio 4? har nämligen lämnat reason nu. och det där att du "klankar ned på mig" det skiter jag i. tar inte sådant illa. jag vet ju att jag är nybörjare. bara glad om någon vill hjälpa som t.ex du, och inte bara klaga för att jag är nybörjare. tack.
  4. svårt att förklara. dock har jag ingen keyboard eller något.
  5. Översättning: Nä, vi fattar inte... 😆 Eller? Hehe... wörd!
  6. något jag undrar, som jag även undrade över på fl, kanske låter jävligt konstigt men som sagt har jag precis börjat och vill ha hjälp. när man har ett ljud, t.ex. en gitarr ljud. så undrar jag hur man gör för att ljudet ska gå in i nästa. så det som "fadas" in. så det får som en låt, inte bara som några ljud som låter och inte går in i varann, bara låter mysko. jävligt svårt att förklara men hoppas att någon förstår. måste ju vara något som finns inne i programmet eftersom det inte har stöd för plugins då. pääjs!
  7. jaha, okej. nja, orkar inte läsa på engelska. läste något på svenska, men det lärde jag mig inte så mycket av.
  8. skillz

    Pluggar till Reason?

    har precis börjat använda reason efter att använt flstudio 4 någon vecka. har aldrig kunnat med fl bra och så. aldrig använt någon plugin eller så. men iallafall så undrar jag efter några softa plugins. just nu använder jag ingen plugin alls, kan inte ens med programmet. vet inte om det finns några sorts plugins "inbyggt" osv. och vad är vst/i och massa sånt? alltså plugins men vad finns det för olika och vad funkar och vad funkar inte till reason. vad använder ni, och har ni något att rekommendera? pääjs!
  9. han skämtar helt klart. det går rykten att det är samma snubbe som dr. bombay. günter är en 2(?)-barnspappa på typ 32, eller 26år eller vad det var, från malmö.
  10. hittade en http://www.streetart.se/temp/reason. men lägga in samplingar eller något. undrar mest mina egna .wav filer, hittar inte hur man lägger in dem.
  11. finns det verkligen ingen nu? måste ha. precis fixat och vill börja nu, förstår inte ens hur man lägger in ljud, och engelskan pallar jag inte.
×
×
  • Skapa ny...