Jump to content
Annons

sceletor

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. aaaahh svart är - ledare menar dom då svart är minus ledare hah fan va dumt man kan läsa
  2. de här e de jag fick med delningsfilter/terminal delninfsfiltret sitter monterat samman med terminalen. ut från filtret går 10st kablar som ska kopplas till elementen. till basen ska röd/svart kopplas, gul/svart till mellan reg och blå/svart till diskanthorn. svart är - ledare känns ju som att svart borde vara - men varför kalla svart ledare. å jo det är två olika låder som ska byggas så 2 12" 1 mellanreg och 1 diskant i varje.
  3. hej köpt ett kit presis med 4 12" 2 mellanreg å 2 duskanhorn fick med delningsfilter färdigt med kablar men står att ledaren är den svarta, menar dom då att svart e plus, frågar efterson jag inte rigtigt får klok bas å tycker att svart brukar vara minus, så vilken är ledaren + eller - är min fråga
  4. ok då vet jag tackar för svaren
  5. om jag kopplarfrån line out från datorn, till tape in på mixer, tape out från mixern till line in på steget funkar det då ?
  6. Ingångar: 2xXLR, 2xTele dinns de på steget vilken ska ja andvända som ingång från datan och om ja ska ha mixer hur gör ja då ansluter man den till utgången eller till ingången innan steget eller ?
  7. ok samma effekt eller större förstod jag de till men en fråga till kollat på några steg å hittat ett bra billligt men finns ingen rca-ingång som ja behöver för att koppla från datan, men går det på nå sätt att göra de iaf nån anna kabel eller?
  8. sceletor

    val av slutsteg?

    har köpt ljudias Kit GX-12 MKII paket http://www.ljudia.se/hifi-hemmabio-s82107/...12-mkii-p78128/ men vet inte va ja ska köpa för slutsteg eller förstärkare dom på ljudia tyckte att ja skulle köpa detta LD LDPA400 2x300W http://www.ljudia.se/pa-dj-s82099/slutsteg...2x300w-p193283/ men skulle vilja ha något annat billigare vad skulle passa bra. å måste ja gå på att de ska va 2x300w eller funkar det med mindre?
×
×
  • Skapa ny...