Jump to content
Annons

Klermo

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ja va jag vet iaf. Har installerat allt från skivan. Jag är inte 100% säker på allt eftersom jag inte gjort det där förut.
  2. Tjena! Jag skulle behöva ha lite hjälp med en sak när det gäller ezdrummer. Har installerat och hittat det i Cubase SX men det kommer inget ljud när jag försöker spela upp takterna eller när jag klickar på olika delar av trumsettet. Jag antar att jag måste ändra nån liten skit inställning nånstanns, men jag kan inte hitta vad det är. Har inte använt Cubase förut. Nån som känner igen det eller haft liknande problem? Tacksam för alla svar!
  3. Ok ska testa det förstås. Men jag antar isf att det är det enda jag kan göra. Är det nån som känner igen det? Finns det andra sätt förutom att sänka volymen? Kan bli lite krångligt ibland om man ska växla snabbt från dist till cleant. Kanske tips på pedaler som kan hjälpa en med det?
  4. Tjena! Köpte en Peavey 6505 top nyligen och har en fråga till dem som kan den bra. Jag vet att man inte ska ställa stora krav på det cleana ljudet när det gäller 6505an, men det låter nästan lite lätt distat när jag spelar med rent ljud. Det måste väl gå att få det helt cleant om ni fattar va jag menar? Jag spelar med EMG 81 vilket jag misstänker kan vara orsaken bl a. Eller är jag helt ute och cyklar? Tack för era svar!
×
×
  • Skapa ny...