Jump to content
Annons

darbuka

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag tror det är nått annat som strular. För det hackar när jag kollar på film och även om jag bara lysnar på mp3 på den bärbara. Det kan komma små hack n är man öppnar ett nytt fön ster å så vidare. Det är som att hela datorn hackar till för någon millisekund för muspekaren stannar också till. Får hitta nån lösning på det här.
  2. Nu har jag testat det interna ljudkortet på min stationära. Ableton Live körde fyra loopar utan det minsta hack. Undra varför det flyter bra på stationära men inte bärbara?
  3. Tex i Live så räcker det med att jag har två loopar som kör samtidigt för att det skall dyka upp små hack då och då. Så det är ju inge 48-spårsproduktioner jag kör 😛 hehe. Finns ingen Asio att välja. Finns bara dx eller wav, har testat båda, och även buffrat hit å dit men fortfarande samma problem. Jag ska testa att köra med det interna ljudkortet på min stationära en gång. Hehe ska bli roligt. Hoppas det hackar.
  4. Den enda skillnaden är ju hur många kanaler du kan skicka. Skulle tro att de flesta två-kanalskort går att köra med usb1 även om de stödjer usb2. Det jag primärt vill kunna göra är att ha en main out och en phones out samtidigt, och kanske spela in. Jag får la dra till musikbörsen nån dag å se om det finns nått kort dom har framme som man kanske kan få testa. Jag vill verkligen veta att datorn pallar att spela upp grejjerna utan att det hackar.
  5. Tack för ditt svar! Är det stor skillnad på ljudkort som körs via usb1 och usb2?
  6. Hej allihopa! Jag har köpt en beggnad Dell Inspiron 4150 (P4 2Ghz, 768ram). Till den tänker jag köpa ett pcmcia-kort som ger mig två usb2.0-portar. För att sedan köpa ett externt ljudkort. Min fråga är, kommer det att funka hyggligt att skapa musik och tex använda ableton live, live? Eftersom att min stationära dator har en sämre processor på 2Ghz och endast 256 i ram så tänkte jag att den bärbara borde vara lika duktig att hantera musikprogrammen som min stationära (där flyter allt på hur bra som helst). Jag har testat att köra Live och Reason på den bärbara nu (dock med det interna skruttljudkortet) och det går ju inte så bra, hackar å har sig. Eftersom jag har ett bra ljudkort i den stationära så kommer jag inte ihåg hur mycket programmen förbättras av ett bra ljudkort. Det jag oroar mig för är att det fortfarande ska hacka å ha sig även när jag köpt ett nytt ljudkort. Någon som har erfarenhet att dela med sig?
×
×
  • Skapa ny...