Jump to content
Annons

eps

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. eps

    Spotify

    Hur snart är snart enligt dig? Enligt en hel del filmer från 20-30 år tillbaka så skulle vi ju ha flygande bilar vid dethär laget. Var är de? Att bygga en flygande bil kräver en helt ny uppfinning, att bygga ut ett trådlöst nätverk som spänner sig över städer är ingen ny idé. Det kräver en enorm satsning, men det är ju möjligt med dagens teknik. Jag tror dock inte heller att det kommer att hända inom en snar framtid, det är nog snarare 3g och 4g som Spotify kan ta hjälp av än så länge. Det var hur som helst den löjligaste liknelsen jag har läst på länge.
  2. eps

    Spotify

    Jo.. Fatta om Spotify lyckades säkra lite dealar med 3G-mobiltillverkare och företag som gör mp3-spelare. Då skulle dom verkligen kunna utmana monopol-apple på riktigt, och det vore fan i grevens tid.
  3. eps

    Spotify

    Först av allt, kan ni sluta diskutera YouTube i denna tråd, galet störigt när man försöker läsa vad folk tycker om Spotify. För det andra, Jesus Christ nattvaktaren.. Hur kan du vara så fruktansvärt säker på att majoriteten av folket därute vill ha mp3or och Wav? Jag tror precis tvärtom som dig och tycker att det är roligt att många först kallar skivbolagen för konservativa idioter som trodde att folk fortfarande ville köpa CD-skivor när mp3an kom (bla för att det var bättre kvalitét och för att man inte kunde ta med sig mp3orna, känns det igen?) för att sedan totaldissa nya idéer och fastna i det konservativa tänket igen. Om jag känner "folk" rätt så är "folk" överlag ute efter att hitta det som är smidigast, lättast, billigast och bäst. Kvalitet har YouTube ju bevisat att vanligt folk faktiskt inte bryr sig så fruktansvärt mycket om (för att tyvärr prata om YouTube igen). Att folk hellre skulle vilja samla på sig massa mp3or låter ju också rätt stenålder, men jag tror att den största vinnaren i Spotifys idé är simpliciteten, vilken idiot som helst kan hitta precis den musik dom vill på Spotify, utan att behöva gå via torrents, DC++, Itunes eller liknande. Inget av ovannämnda alternativ slår Spotify i användarvänlighet. När vi ändå är inne på Itunes så är väl den största anledningen till att Itunes är den enda musikhandlartjänst på nätet som verkligen har lyckats att folk som inte är så jättehemma på datorer blir påprackade Itunes varenda gång man kopplar in sin nya Ipod i datorn (alla som kan någonting om datorer laddar ju hem sin musik gratis tyvärr). Jag har betatestat Spotify i över ett halvår och ALLA jag känner som någonsin har varit på fest eller liknande hemma hos mig och därigenom fått testa Spotify har frågat hur dom kan få tag på ett konto. Jag tror att du är helt ute och cyklar nattvaktaren och jag ska verkligen komma ihåg var jag läste dina ord först 😛 En fråga till dig, har du ens testat programmet? Edit: Angående omröstningarna som har tagits upp här så är jag sjukt skeptisk. Är övertygad om att mer än 12% skulle föredra streaming om dom hade testat Spotify. När jag har tänkt på streaming innan Spotify så har jag tänkt på typ SF:s sunkiga filmsite och olika sunkiga webbradiokanaler, det går inte ens att jämföra med Spotify.
  4. Hejsan. Jag använder en TonePort UX1 som externt ljudkort och det har fungerat jättebra sen jag skaffade det. Har nu även skaffat en ZOOM H2 och vet att den går att koppla in som usb-mikrofon. Det jag undrar är hur jag ska kunna köra allt ljud (gitarrer, bas, EZdrummer osv) utom mikrofonen genom toneporten och ut i högtalarna men samtidigt kunna spela in via zoomen.. Jag kan välja den som master ASIO driver i Audiobay men då kan jag ju inte använda toneporten, jag vill bara använda zoomen på vissa audiotracks, inte som ljudkort för hela mixen. Satt halva natten igår och börjar bli smått galen på problemet. Går det att lösa? Grymt tacksam för svar. /Espen
×
×
  • Skapa ny...