Jump to content
Annons

Mocke666

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Naaa, tror inte det är någon hårdvarukonflikt då när jag provar med ett annat firewirekort (PCI) med endast 400-utgångar får jag samma resultat. Moderkort: Gigabyte GA-EP35-DS3 Processor: Intel Pentium 2 Quad Q6600 Minne: Corsair 6400C4 2x 1024MB
  2. Sitter med en nybyggd datorn och försöker återinstallera Saffire LE som fungerat utmärkt på tidigare dator. Vid nybygget fanns inget firewire på moderkortet utan jag köpte ett FWB3414 med PCI-E-kontakt. Det fungerade inte alls i XP, men när jag la in Vista fungerade det. Jag installerade Saffire med drivrutiner för vista och fick ljud. Nu till problemet: Ljudet stänger av sig efter några minuters användande. Om man använder ljud, stänger av det för att göra något annat en stund, och sen vill ha ljud igen, måste man dra av firewire-kontakten och sen plugga in den igen, alltså låta ljudkortet starta om, för att få ljud igen. Detta är ytterst märkligt. Så vad kan man göra?
  3. Saffire LE är ett firewire-kort. Igår satte jag i 2 extra gig, så nu har jag 3. Än så länge, med samma låt som innan, går CPU:n inte över 30%. Så det verkar lovande. Det enda jag kör in med midi är trummorna, det andra är audio-spår. Så jag vet inte, det är kan lite extra krävande, eller så är det tvärt om.
  4. Mocke666

    Hög CPU i sonor 6.

    Hej När jag spelar in och spelar upp material i sonor 6 går CPU-mätaren upp till 70-80% och ibland börjar då även dator sacka, dvs lagga. Jag har en pentium 4 3.40GHz med 1 gb RAM. Jag har dragit ner latencyn så långt som möjligt utan att midi-kontrollern sackar, så den kan jag inte röra. Så vad göra? Spelar in med ett Saffire LE externt firewire-kort. Uppgradera datorn? Snälla, hjälp!
×
×
  • Skapa ny...