Jump to content

Amputated

Medlem
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Amputated

 1. Låter sjukt bra, verkligen skitbra! Är väl bara basen som någon påpekat innan, men stör inte så mycket ändå tycker jag. Hade varit hur grymt som helst om man kunde få ett sample/låt att mixa, har letat väldigt länge efter bra inspelad metal att öva mixa på utan någon framgång. Hur som helst, väldigt bra jobb. Mvh Klas
 2. Jag har Ddrum kagge/virvel triggar som jag kört med en del. Tycker de fungerar hur bra som helst! Har dock den dyrare varianten som är lite mer robust i sin konstruktion. Jag hade lätt köpt dem i alla fall, 900kr är ju inte alls farligt!
 3. Det är för att när jag lyssnar i mina monitorer så låter det bra, byter jag dock till Hifi-högtalarna så låter basen och effekten mycket extremare och eftersom det inte är en så seriös mix som jag lagt ned massa tid på så orkar jag inte heller fixa det så det låter bra i båda (Vilket man naturligtvis egentligen ska göra). Vill bara veta om det är en bra början på en mix i princip.. så jag vet om jag är på rätt spår!
 4. Okej! Ska tänka på det tills nästa gång, körde nämligen två olika rum simuleringar på trummorna och sången i själva versen, men när det drar igång sen så ligger de i samma. Du kanske tyckte att det kändes så rakt igenom antar jag? Tack för svar!
 5. Hej hej! Här är min mix av poplåten! Den är inte jätte seriöst gjord, tycker själv att basen är något hög och att effekten på sången är lite överdriven. Jag har gjort hela mixen i Cubase 5 förövrigt. Här kan ni lyssna på den: Poplåten_Klas /Klas
 6. Tjenare, jag är ny här och en total rookie inom området. Jag hade tänkt invenstera i en lite billigare studio då intresset är stort men budgeten är liten, har upptäckt att detta krockar lite då jag även tänkt spela in trummor och är där av i behov av många kanaler. Har spanat runt lite och hittat flera olika mixers av den här typen: http://www.4sound.se/ProductDetails.aspx?m...rticleId=416997 Och nu till frågorna; Är detta en hög med skit eller ett vettigt budget alternativ? Får jag verkligen varje ingång på ett separat spår när jag spelar in på alla samtidigt? Krävs något speciellt av datorn för att allt ska fungera? Behöver jag köpa nåt utöver mixern för att det ska fungera? Synkar det bra med Cubase? Finns det en liknande lösning som fungerar bättre i samma prisklass? Är det någon av er som äger nåt liknande som kan dela med sig av sina upplevelser och åsikter? Tack på förhand och ber om ursäkt om tråden ligger felplacerad eller om det redan finns 345 trådar om det här ämnet någon annanstans.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.