Jump to content
Annons

Trummorsa

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Så sant... Men i vår "lilla butik" finns inte många trumset uppsatta! Alltså gäller det att på nåt vis rikta in sig på några set, värda en extra tanke och...tja..jaga dem uppsatta nånstans. ☺️ www.slagverkskompaniet.se är en RIKTIGT bra trumbutik. helt klart värt att kolla in hemsidan även om ni inte har vägarna förbi butiken. Calle o dom andra som jobbar där har bra koll. Annars är det ju som sagt få butiker som har dyrare/finare trumset uppsatta (eller ens hemma i lager). Jag har själv haft ett Tama Starclassic Performer Birch/Bubinga som jag var nöjd med minus att jag aldrig kommer överrens med Tamas hardware. Och - glöm inte bort begagnatmarknaden som tex. blocket eller www.vendolin.se Finns tex två Starclassic performer för under 10.000:- på vendolin. Dock äldre serien men ändå. TACKAR allra ödmjukast för svaret! Just Vendolin.se kände jag inte till alls....
  2. Så sant... Men i vår "lilla butik" finns inte många trumset uppsatta! Alltså gäller det att på nåt vis rikta in sig på några set, värda en extra tanke och...tja..jaga dem uppsatta nånstans.
  3. ...här verkar det vimla av kunniga människor! Så...jag ber om att få lite tips av er. 🙂 Sonen (en riktigt duktig trumslagare) har spelat länge å väl i hårdrockens tecken. Nu önskar han sig nytt set och spanat in sig på Tama Starclassic, vilket kostar sisådär 20 tusen. Han önskar sig ett set som duger till mer än bara metal.... ska duga till allt; alltså både studio och livesammanhang. Nu har han ett Pearl Export Joey Jordisonserien och det går inte längre ihop. Han tycker det är kanon att träna på men det fyller inte hans behov längre. Jag kan ju inte bara handla eller gå på vad försäljaren vill sälja väck. Om det är värt det eller om vi missat nåt bra/bättre/billigare/tekniskt vettigare... 😲 Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...