Jump to content
Annons

persk

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej, Tänkte kolla av lite här på forumet gällande akustikbehandling av ett rum med ytan 2,15x2,15m. Rummet har snedtak från 2,40m ned till ca 1,10m. Kan jag glömma att få det att låta vettigt när det kommer till mix i monitorer, är det hörlurar som gäller? Vill verkligen inte sitta med lurar men jag misstänker att jag inte har så mkt alternativ med denna yta. Finns det någon lösning som är "ok", ex. dämpa riktigt mkt eller så? Tacksam för alla svar jag kan få.
  2. alexfree: Mikrofonen jag använder är en "JJlabs C010B stormembransmikrofon" köpt på www.jam.se, och jag har ingen möjlighet att byta den, öppet köp-tiden är nämligen slut. Les Paul: Den är åt rätt håll så det kan inte vara problemet, tack ändå 😏 Fortsätt gärna komma med förslag!
  3. alexfree: Grejjen är den att jag har en mic som tar upp ljud från alla håll så som jag har förstått de.. som ni förstår är jag nybörjare och behöver all hjälp jag kan få 🙂
  4. persk

    Ministudio på rummet

    Hej! Det är så att jag köpt lite utrustning för att kunna spela in hemma på mitt rum. Jag köpte bla en stormembransmic för att det var bra pris på den. Det stora problemet är att det låter precis som när man är på toaletten så det är väl bara att fixa nån isolering på nåt vis. Hade tänkt sy ett "skynke" i kvadratisk form som hänger från taket ner till golvet runt micen så man får stå där inne när man spelar in, kan det vara något att ha? Någon som har nåt tips på ett bra tyg att göra det med? Några andra förslag?
×
×
  • Skapa ny...