Jump to content
Annons

Revo

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Kan rekommendera Firium, vilket den inte heter nu men kommer inte ihåg nuvarande namnet. I alla fall så kan du ladda den med en favoritlåt och den läser av dess eq. Hmm det där lät inte helt bra förklarat men är nyvaken så 🙂 Men tror du förstår vad jag menar. Det kommer inte helt låta som den kommersiella låten som är vald men riktigt bra. Använder den själv eftersom man inte har tillgång till några riktigt bra monitorer eller riktigt bra akustiskt rum och därför inte är möjligt få till det proffesionellt. Men den är bra att ha att lära sig med. Det lät riktigt intressant, du kan inte alls komma på vad det heter nu? Och är det bara ett program som analyserar eller kan man själv importera sin låt i en annans låt equalizer med det? www.rndigital.org/frequal-izer.html Jag testade frequal-izer igår men måste säga att den inte riktigt fungerar bra i "source" till "target" mode. EQn blir helt olik när man kör den EQ som är läst från source och vill ha samma till target. Jag kanske gör fel någonstans dock, kanske något du känner igen eller kan berätta lite om?
  2. Tack för alla svar! Kan rekommendera Firium, vilket den inte heter nu men kommer inte ihåg nuvarande namnet. I alla fall så kan du ladda den med en favoritlåt och den läser av dess eq. Hmm det där lät inte helt bra förklarat men är nyvaken så Men tror du förstår vad jag menar. Det kommer inte helt låta som den kommersiella låten som är vald men riktigt bra. Använder den själv eftersom man inte har tillgång till några riktigt bra monitorer eller riktigt bra akustiskt rum och därför inte är möjligt få till det proffesionellt. Men den är bra att ha att lära sig med. Det lät riktigt intressant, du kan inte alls komma på vad det heter nu? Och är det bara ett program som analyserar eller kan man själv importera sin låt i en annans låt equalizer med det?
  3. Revo

    VST EQ-plugins/Mastring

    Jag har kommit till det stadiet där jag är riktigt nöjd med mitt ljud generellt i fl studio, fast jag nu saknar det lilla extra för att få den där "tunga" basen osv.. jag har hittils använt mig utav fl studios egna EQ/compressor men tycker inte att det blir riktigt bra. Tänkte höra om någon kan ge förslag på bra vst plugins man kan använda sig utav samt någon programvara där man kan mastra det sista på låten. Sen tar jag mer än gärna emot tips på hur man kan ställa in EQn bra för leads/bass/kick osv också 😆
×
×
  • Skapa ny...