Jump to content
Annons

zyndrom

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Limpan asså jag har haft 2 olika soundblasters och båda har börjat brusa och då har ajg haft 2 OLIKA datorer, Men likadana ljudkort (soundblaster) Dem e interna. Och så nu säger min polares brorsa som jobbar med datorer att Soundblasters Ljudkort inte pallar t ex ventrilo och att det blir förvarmt.. Men jag undrar mest om det ljudkortet och nätverkskortet jag hade tänkt köpa e bra nog för Att spela cs och snacka i vent o kolla på filer o lyssna på musik
  2. zyndrom

    Bra Ljudkort?

    Hej! Jag ska nu köpa Bra & billigt Ljudkort och nätverkskort:P Det MÅSTE räcka att KOlla på Film, lyssna på musik och Spela CS ( alltså snacka i Vent) Har använt olika SOunblasters men dem blir för varma och brusar! Undrar nu om dessa är bra: Auzentech X-Plosion 7.1 ( http://prisjakt.nu/produkt.php?p=84274 ) A-Link NA1GHR ( http://prisjakt.nu/produkt.php?p=103532 )
  3. Hej! Letar efter ett billigt och bra ljudkort under 2000 kr. Har hört att M-Audio är bra. Men vilket av M-Audios ljudkort ska man köpa? Finns billiga ljudkort på http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=438 vilka där e bäst?
  4. Vad Du än gör KÖP INTE SOUNDBLASTER har haft 2 st olika soundblaster . Soundblaster pallar inget:S det bli för varmt
×
×
  • Skapa ny...