Jump to content
Annons

Nameless

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Nameless

  1. Vilken är bättre för inspelning av röst (med Studio Projects B1); EDIROL UA-4FX (USB) (1263kr) eller EMU TRACKER PRE (USB) (1472kr)
  2. Behöver man köpa till 48V fantommatning och en adapter (för sladden) om man vill köra en Studio Projects B1 på Emu0202?
  3. Tack så väldigt mycket för era snabba svar. Om jag nu skulle höja budgeten för externa USB ljudkortet till runt 1300kr, skulle ni fortfarande rekommendera Emu 0202, eller skulle det finnas bättre? Vilken mic är bättre för att spela in rap på; Studio Projects B1 Audio-Technica AT2020 JJlabs BMC2 JJlabs C010C JJlabs ND6000
  4. Jag har läst här och där om olika utrustningar som man behöver för att spela in på en laptop. Av det jag har förstått behöver jag ett externt USB ljudkort (min laptop har bara USB 2.0) (och en mic) för att kunna spela in och få ett ljud som duger bra? Jag håller bara på med rap och behöver därmed bara spela in ljud från en mic. Kan man köpa ett externt USB ljudkort som duger bra för runt 1000kr (helst billigare) i dagsläget, bara för att spela in rap? För att göra saken mer specifik hade jag tänkt mig köpa en mic för runt 1000kr (helst billigare) också. Vilken passar bättre, dynamisk mic eller kondensator mic, för att spela in rap?
×
×
  • Skapa ny...