Jump to content
Annons

Wendy

Medlem
  • Antal inlägg

    1
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Har lyckats lösa det mesta, vi ses nästa sommar på topplistorna;) Hade även turen att se inspelningen av en annan halvsommarplåga i veckan. I samband med detta blev det klart att min videoinspelning påbörjas om ca 3v... Så håll ögonen öppna nästa sommar! Puss / W
  2. Wendy

    Tjena Tjena - årets

    För en väldigt liten tid sedan släppte DJ Pish en låt (TjenaTjena - årets solbränna) i dålig kvalite som lades upp på en hemsida, Videoproducenterna bakom Nimphidia upptäckte låten & tyckte om det de hörde. Låten arrangerades snabbt om av DJ Pish i FL & ansågs vara färdig för videon. Videolåten spelades in på Skrea Strand i Falkenberg med statister, dansare & medhjälpare. Själva grundtanken för videon var att göra den "dåligt" bra, den inspelad med pro-kameror men i efterhand har allt gjorts om så att det ser ut som en 11-åring gjort videon i Windows Movie Maker. Själv tycker jag den är helt sjukt dålig/bra;) Är själv imponerad av hur fort det kan gå för en helt okänd artist att skapa en av sommarens mindre sommarplågor. Allting detta skedde inom loppet av några dagar. Igår såg jag att videon släppts på youtube & har på mindre än ett dygn haft över 1500visningar. Grymt bra jobbat DJ Pish / Nimphidia. GoGo DJ Pish;) Info om DJ Pish finns här : www.tjenatjena.com Länk till videon :
  3. Haha, höga ambitioner är bara förnamnet, satsar mer än 100% om jag får ngn att hjälpa mig med grundremixen så att jag kan ta det vidare. Jag hoppas att jag hittar ngn i detta forumet som kan hjälpa mig & den som hjälper mig med vad du kallar skitgörat kommer inte att gå lottlös så att säga...😳 Men tänk på att det är en grundremixer av covers vi pratar om, jag ber inte att ngn skall hjälpa mig med att göra egenproducerade låtar,,,men vem, vet en dag kanske;) Tack, det behöver jag verkligen då jag verkligen vill ha hjälp - Hjälp!
  4. -Tack Morge, skall kolla vidare på länkarna! Letar ju desperat efter ngn som kan hjälpa mig;) Mannen med tre R är jag fortfarande lite intresserad av, vem är detta ?
  5. Godmorgon & ett Jättetack för alla snabba svar. intresserad av mannen med tre R, vem är detta ? Hur får jag tag i honom ? Vill helst inte sprida vilka covers det är som skall komma till slakt, pm:a mig så berättar jag. Hade varit överlycklig om så varit fallet men tyvärr kan inga av dessa ngt om dance, däremot lägger de på resten om jag bara lyckas få fram grunderna.
  6. Hej Morge, genre på låtarna skall vara i Eurodance/dance dvs. väldigt listbetonat men trummorna i typ jump/hardstyle : http://www.youtube.com/watch?v=6RkkVRHm6c8 efter grundremixen lägger vi på ännu mera gung - W
  7. Wendy

    Wendy - hittar snart

    Hej, blev precis medlem i forumet, skall kolla runt lite. Kan absolut ingenting om FL/Reasons-program men söker ngn som kan. En kort beskrivning av mig är : 100% borderline & intresserar mig enbart av det jag själv vill. Jag satsar hellre på mig själv än någon annan. Jag vet - Jag är jobbig;) Skall kolla runt i forumet & se om man kan hitta det man söker. Dvs ngn som kan hjälpa mig med grunderna till några covers;)
×
×
  • Skapa ny...