Jump to content
Annons

zkaben

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej. Du har förmodligen samma problem som gjort mig tokig, Varför funkar det på min stationära och inte på min bärbara!?... Det är kanske så att din bärbara PC helt enkelt har fel chipset!? Jag kör själv med Motu traveler och Focusrite liquid saffire 56, inget av dom funkar med min nya bärbara HP pavilion. Som jag förstår det så rekommenderar dom flesta tillverkarna att man använder PC-datorer som har firewire kort med TI (texas instrument) chipset eller Mac. Som jag skrev så funkar inget av korten med min nya HP pavilion, inte heller när jag köpte till ett firewire expresscard som har TI chipset. Det är tydligen så att expresscardet ändå styrs i sin tur av det inbyggda kortet med fel chipset... bummer! Men om jag använder min lite äldre sony vaio som har TI chipset så funkar det klockrent med båda ljudkorten, tyvärr så är det inte tillräckligt med kräm i vaion, så jag har bestämt mig för hej då PC och Hej Macbook Pro. Good Luck!
  2. nop!... vill inte splitta till olika stärkare... jag vill koppla ihop topparna!... Alltså: Gitarr---> topp1---> topp2---> låda.
  3. zkaben

    ihopkopplade stärkare

    Tjapp!... Hur gör jag om jag vill koppla ihop tex. två eller tre rör toppar!?...
  4. Skulle behöft få helt tyst på datorn.... vet att jag sett en beskrivning någonstans på hur man bygger en bra låda till datorn som ska vara helt tyst, men nu minns jag inte vars... Alltså, inte tystare fläktar utan ett "datorskåp" som man själv kan bygga. Någon som har några förslag på länkar???????? Skulle även haft en ritning på hur man bygger en a/b/y splitt box. Ciao.............................. EDIT: Tydliggjorde rubrik /admin
  5. zkaben

    överlappning..

    Går ju alltid att lägga wav filerna på två olika kanaler och sen göra en bounce eller en mixdown på dom.. 😠
×
×
  • Skapa ny...