Jump to content
Annons

xdz

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag ska göra låtarna/musiken, sen ska vi spela in i min studio. och efter de så ska jag mixa allt. tänkte att man tar en klumpsumma för musiken och mixningen och sen timmpris på inspelning?
  2. hej! Jag ska nu göra 3 låtar åt en grupp. spela in sång och mixa låtarna. de är tre låtar och vi ska spela in sammanlagt ca 12 timmar. hur mycket ska jag ta betalt? Mvh/ adam.
  3. ja kör 6 nånting, nja du kan inte freeza sidechains. det är bus jag är ute efter ☺️
  4. tjena! jag sidechainar typ allt ja gör och då blir det många onödiga spår som tar upp massa cpu. nu undrar jag hur man bussar en sidechain i ableton live. och om det är möjligt överhuvudtaget.. har inte riktigt förstått hur man bussar saker i ableton. mvh/
  5. xdz

    betala en producent?

    jag gör låten. allt utom sjunger och mastrar typ. ja hämtar inte kaffe till teknikern =)
  6. xdz

    betala en producent?

    tjena! jag börjar få mer och mer producent jobb och börjar undra hur man tar betalt? Nu är det en stor grupp från sverige som vill att jag ska producera en låt åt dom till deras nya platta. hur fungerar branchen? får man en procent av låten lr får man en klumpsumma och sen en mindre procent? vad är vanligt för en producent att ta för en låt? mvh/
  7. procent är inte att rekommendera.. är hon/han "helt ok" brukar det gå på 1000 kr. nån som e grym typ mellan 3000-4000..
  8. tackar! någon som har några bra länkar på olika byggen me lite bilder som man kan kolla in ?
  9. tjena! jag ska renovera lite i min studio och undrar om någon har några bra tipps. jag använder genelec8030 som jag tycker i sig har en bra bas men inte så fast som man kanske skulle vilja. och nu vill jag rätta till basen i rummet så den sitter där den ska. just nu sitter den och trycker i vänstra hörnet och jag vill centrera allt så de blir så trevligt som möjligt. det är också ett mindre delay när man klappar som jag skulle vilja lösa på ett snyggt och billigt sätt. länka gärna bilder på basstraps och andra absorbs! tack tack!!!
×
×
  • Skapa ny...