Jump to content

JustinCase

Medlem
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About JustinCase

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 12/31/1985

About me

 1. Har letat i forumet och hittar inte den info jag vill åt. Därför postar jag här i den fruktade Allmänt-avdelningen. Jag har gett ut en skiva som sålt guld. Allt är klart med certifikatet från IFPI, men någon som vet var man ska/bör/kan tillverka sin guldskiva? Och om någon vet var; hur mycket kostar det ungefär? Lite beroende på hur man vill att den ska se ut såklart... Hoppas på svar!
 2. Jag vet inte. Får kolla. Har du något produktnamn mer än bara det?
 3. Jag har sökt internet i flera timmar efter tips på någon hårdvaru-controller som kan arbeta med Waves-pluggarna. Jag har en Novation nocturn som bara ligger och skräpar eftersom den inte funkar med Waves, och det är typ de enda pluggarna jag använder. Så, något för att styra reglagen i waves-pluggarna helt enkelt. Så, här kommer några specar så ni kan tipsa! iMac late 2013 med Mavericks 9.2 (senaste uppdateringen) Logic Pro X (senaste uppdateringen) Waves 9 (senaste versionen, senaste uppdateringen osv.) Jag har för övrigt en Mbox pro 3 också, men det lär väl inte vara relevant i sammanhanget va? Tipsa om allt möjligt men sträcker det sig upp mot 10.000-kronorsklassen börjar det bli på tok för dyrt. Det optimala vore ju med nått i samma prisklass som Nocturnen men det lär väl inte finnas. Eller?
 4. Ingen som kör Waves i Logic utan att "wrappa" pluggarna (som de så fint kallar det)?
 5. Okej. Så vitt du vet så är det helt enkelt så att Automap inte funkar med Waves annat än med kopiera-pluggen-versionen?
 6. Exakt. Och det är det jag vill undvika! Vill man använda Automap till till exempel Logics egna pluggar så funkar ju automap med dessa pluggar utan att automap måste skapa en (automap)-kopia av pluggen. Dvs. att man kan mixa en låt med "vanliga" pluggar och styra parametrarna med Novaton Nocturne och sedan plocka upp projektet i en annan dator UTAN automap utan problem. Har man däremot använde automaps kopior av pluggen så funkar det inte i en dator utan Automap. Förstår du vad problemet är nu?
 7. Jag får det inte att funka... Google ger mig ingen hjälp, men jag hittar en artikel (http://global.novationmusic.com/community/news/novation-at-winter-namm-2011 ) som säger att det ska funka, utan några konstigheter. När jag öppnar en Waves-plugg så händer inget i Automap, finns ingen wavesplugg. Öppnar automap-inställningar och aktiverar en waves-plugg för att testa; startar om logic och logic gör en scanning efter nya pluggar. Den hittar nya waves-pluggen men med den där (automap)-prylen tillagd. Den funkar säkert då, men det är just den jag vill komma undan. Tar jag någonsin bort automap från datorn / byter dator så funkar inte pluggen eftersom pluggen inte finns längre som en (automap)-plugg. Någon som har tips, idéer eller annat som kan få mina prylar att jobba med mig? Jag har för övrigt senaste versionen av allting.
 8. Har ett stort problem i Logic: När jag gör projekt med både midi och audio får jag ABSOLUT inte ha både en kanal audio och en kanal midi med blinkande R, för då klappar midi-kanalen ihop helt. Jag skulle inte kalla att det blir latancy eftersom det är mer så att den gör lite som man vill. Man kan trycka på en knapp på keyboarden och så spelar den upp en annan ton/slag, eller flera olika samtidigt. Jag kör en Mbox 3 Pro med Logic på en iMac som i sin tur kör Lion. Har senaste versionen av allting, och det spelar inte någon roll om jag använder USB-midi-enheter (har många olika ikopplade till datorn) eller MIDI via Mboxen. Det brukar lösa sig själv efter en stund om man sätter sig och väntar, men det är otroligt störande. Det bästa är just nu att spela in allt midi - stänga av allt - sätta på allt - och sen spela in allt AUDIO. Inget smidigt arbetsflöde alltså. Är det någon som stött på samma sak och har en bra lösning på det?
 9. Har, som många andra, gjort en remix på Beyoncés senaste låt "End of time". Har ni SoundCloud får ni gärna gå in och rösta (och lyssna såklart). Har ni inte SoundCloud får ni gärna gå in och lyssna ändå, och droppa en kommentar här! Adressen är: http://endoftime.beyonceonline.com/tracks/1570
 10. JustinCase

  Auval

  Ja, alltså det hälper. Men pluggarna klarar ju ändå validationen varje gång och går hur bra som helst att använda (dessutom ska Native instruments prylar klara 64-bitarsläget).
 11. JustinCase

  Auval

  Så var det för mig också de första gångerna... Sen blev det värre, och den ville scanna varje gång jag öppnade logic istället.
 12. JustinCase

  Auval

  Varenda eviga gång jag startar upp Logic på nytt så kör den Auvalidation på samma 29 pluggar. Hur kommer jag undan detta? Jag har testat att tömma cachen, men det hjälpte inte. Det var fortfarande samma 29 som ville köras om och om igen. Jag har heller inget program installerat som automatiskt tömmer trashen då och då. Jag kör en iMac med Lion. All programvara ska vara uppdaterad till den senaste.
 13. Hej! Köpte NI Ultimate idag, och satte mig direkt och försökte komma underfund med hur man mappar ut trummorna (ungefär som man gör i EZ drummer, där man mappar ut varje trumma till en AUX och kan mixa separat). Jag kör för övrigt Logic 9 om det gör någon skillnad. Tacksam för hjälp!
 14. Jag har gjort lite musik för barn (och vuxna), och försöker hitta lite olika sätt att marknadsföra releaserna på. Tänkte jag skulle börja här! Kanske har ni barn och vill erbjuda dem något lite ballare än Björnen sover och Mors Lilla Olle... Kolla in på Spotify: Tack för mig!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.