Jump to content
Annons

Lightland

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Gilbert: Jag har provat byta PCI-plats, utan resultat... DieHard: Vad är det jag ska kolla/ändra på i device setup, som du nämnde? Finns det fler som vet någonting?
  2. Jag kikar där just nu... Vad är det jag ska kolla efter/eventuellt ändra där?
  3. Ja, jag har haft samma dator sedan september 2005. Det är ett hopbygge, så det kan ju kanske vara nånting som inte klaffar som det ska. Jag kör på PC... Ingen aning om det är inställt, men jag kan kolla. Tack för tipset! 😉
  4. Jag har ett ganska stort problem som jag har dragits med under en längre tid nu. När jag spelar in exempelvis sång på audiospår så uppstår små störande knäppningar, som ljudmässigt kan liknas vid något slags mätinstrument för radioaktiv strålning. Dessa ligger oftast och stör vid uppspelning av musikmaterialet, men förekommer även dessvärre på just det inspelade materialet. Vid uppspelning/avlyssning kan det knäppa på olika ställen i låten, och då följer missljudet vanligtvis inte med i ljudfilen när jag gör en mixdown på det hela... Men då det knäpper på ett och samma ställe (eller flera ställen), så kan jag oftast räkna med att dessa störningsmoment följer med ända ut i ljudfilen på den nermixade låten. Nu har jag dragits med problemet i snart tre år. Jag har gått från SX1 till SX3, och haft samma bekymmer till och från, utan att ha hittat en vettig slutlig lösning på det här. Därför vänder jag mig nu hit, eftersom det med stor sannolikhet finns en eller kanske flera som haft samma, eller liknande problem. Förhoppningsvis finns det kanske någon här som har en lösning? Jag använder för närvarande Cubase SX3 och ljudkortet är ett M Audio Delta Audiophile 24/96. Datorns processor ligger på 1,80 GHz och RAM-minnet på 1024 MB, vilket borde räcka... Vore enormt tacksam för svar och hjälp!
×
×
  • Skapa ny...