Jump to content
Annons

Jousimies

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tjena Nu är det så att har hittat ett par 8030:r med 7040 för samma pris som ett par 8040. Men vet inte vilket alternativ jag ska välja?? Bor i en lägenhet, och rummet är ungefär 5X4 m, obehandlat. Några tips??
  2. Nu har jag stött på ännu en fråga. För samma pris som Imacen med 2,4 GHz processor och 4 GB ram, så får jag en Macbook med 2,4 GHz processor och 4 GB ram och en extern Firewrie hårddisk. Så vad tycker ni, borde jag ha en Imac eller Macbook?? Grafikkortet spelar inte så stor roll och inte skärmen heller. För n bärbar dator skulle va smidigare att ta med sig.
  3. Okei, tack för alla svar. Men det är fortfarande en fråga som återstår, kan man använda Imacens skräm som extern skärm? För jag har en 19" skärm till min PC å den tar så mycket plats att jag bara får plats med en skärm, så jag får bara plats med en skärm på mitt bord, så kan jag koppla in PC:n till Imacens skräm??
  4. Hmm, men en Macbook pro har söligare minnen?? eeh, nu blev jag förvirrad, vad tycker ni en Imac eller Macbook pro?? 😛 Tack för bra svar förrästen
  5. Laptophårdvara, betyder det att hårddisken bara ligger på 5400 rnp?
  6. Tjena Jag har länge tänkt på att skaffa en ny musikdator, just nu har jag en PC med AMD ATHLON 2.1 GHz processor och 1,5 GB RAM, jag använder Pro Tools LE 7.0 med Mbox 2. Så nu har jag stått ut med att spela in på hög buffer size nivå (från början med 256, som funkar bra, men efter ungefär 6-8 spår måste jag redan höja uppåt och det slutar alltid efter typ 10 spår att jag ligger på 2048 och det är bara att sätta stop där och börja mixa projektet). Så jag har tänkt på antingen en PC eller Mac, och jag har sökt i forumet och kommit fram till att både dagens PC och Mac användare är väldigt nöjda. Men står just nu i mitten, men kanske lutar mig lite åt macen, men skulle ha några frågor om den. Jag har tänkt mig en Imac med 2.66 GHz processor och 4 GB RAM: - Så min första fråga är att varför får jag en PC med 3.0 GHz processor och 4 GB RAM dubbelt så billigt som Imacen? Har komponenterna bättre kvalite? - Stöder operativsystemet 4 GB RAM? - Kan man koppla Imacen till extern skärm? Alltså då menar jag att skärmen jag har just nu vill jag använda som primärskärm. - Funkar Imacen bra med mitt ljudkort och Pro Tools? - Funkar vilket tangentbord och mus som helst med en Mac? Som ni kanske förstår så är jag väldigt osäker på om jag ska ha en Mac eller PC, för jag är en van PC användare och hade en Imac G5 för ett par år sedan, men gav upp med den efter ett halvår, men då var inte syftet att använda den till musikproduktion. Men jag skulle nog trivas med en Mac idag, och i min skola används endast Mac datorer så jag skulle inte ha några problem med användningen, och Imacen går att ta med sig på resor, så det finns massa fördelar, det är bara priset som är hindret 😛
×
×
  • Skapa ny...