Jump to content
Annons

Mxkallstrom

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag hade försökt att lägga pengar på en snabbare hårddisk..
  2. Varför 2 skärmar? Därför att när man redigerar musik är det mycket man skall ha koll på, därför väljer man ofta att ha tex. "mixer" fönstret på ena skärmen och "edit" fönstret i andra. På så vis kan man få en bättre överblick. Jag kan koppla 4 skärmar till min dator, alla med individuella inställningar osv. Sedan kan man ju ha en stor skärm som "monitor" så bandet kan se vad teknikern sysslar med.
  3. prova att avsluta riffet med att slå ett uppåtslag på strängarna, brukar bli väldigt "kort" och tungt sound! annars är det väl hårda plektrum och övning. Visserligen är säkert en del av det studiofix, men du måste kunna spela det på gitarren ordentligt innan du ens tänker på resten 🥰 "Skit in skit ut" som man säger 🙂 anyway.. lycka till !
  4. Hej igen,, efter lite pill och ett finfint svar här så är jag tillbaka på mattan : ) Tack för hjälpen!
  5. Hej, jag håller på att mixa en metallåt åt en polare och skall trigga kaggen med hjälp at Ktdrummtrigger. Problemet i hela den här historien, är att när jag skall "spela in" på midispåret för att få mina miditriggningar att sitta, så att jag kan redigera m.m så får jag asio sync error! Jag undrar om det finns något annat sätt att gå tillväga för att få ett färdigt midispår med mina triggningar utan att behöva "spela in". Finns det något sätt att processa ljudfils spåret och sedan skicka dem direkt till ett midispår? Tack på förhand Förklara gärna som man gör för en 3 åring 😲
×
×
  • Skapa ny...