Jump to content
Annons

OurLadyPeace

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jaha okej då förstår jag:) Men går det att använda G2.1u i Cubase samtidigt som man lägger på effekter från Guitar Rig?
  2. OurLadyPeace

    Zoom G2.1U

    Hej! Jag vet ju att Zoom G2.1U kan användas tillsammans med Cubase. Men om man använder Guitar Rig 3 i Cubase, går det då att styra Guitar Rig med pedalen? Eller måste det vara den som ingår med Guitar Rig?
  3. Okej, tack för tipsen:) det löser sig säkert!
  4. Hade tänkt att bygga en själv. För övrigt den som jag ville ha klädd i aluminium:P
  5. Hej! Ska som sagt installera två humbucker-mickar på min gitarr tillsammans med 1 tone och 1 volumekontrol. Det här är mickarna som jag köpt: http://gitarrdelar.se/product_info.php?cPa...products_id=888 När jag letade efter kopplingsschema så hittade jag detta: http://www.seymourduncan.com/pdfs/support/...2h_1v_1t_3w.pdf Min fråga är om detta bara funkar till Seymour Duncan-mickar eller om det går att använda till de jag köpte också?
  6. Tack för alla svaren:) Men jag har beslutat mig för att det får bli vanlig sprayfärg istället. Jag får helt enkelt inse att jag inte är någon Hugh Manson^^ (ännu:O)...
  7. Ja det är så jag menar. Jo det är väl bäst men jag vill ju fortfarande veta hur de gör^^
  8. Okej:P Som sagt har jag ingen aning om hur svårt det är och om jag skulle kunna genomföra det. Men i teorin då, hur skulle man göra^^? Om kroppen är av trä och man inte villa spraya;) Har ju sett liknande replicor på youtube och de klarade ju det tydligen.
  9. Det är det ingen tvekan om. Ta då en titt på denna: http://www.mansonguitars.co.uk/Muse%20gall...anson%20007.htm Och läs lite vad som finns i den här: http://www.musewiki.org/Black_Manson 🙂 Okej så kan det säkert vara;)
  10. Hej allihopa! Jag har lite funderingar på att bygga en egen elgitarr som ser ut som Matt Bellamy's Manson Delorean. För er som inte vet hur den ser ut så kan ni kolla in denna länken: http://www.mansonguitars.co.uk/Muse%20gall...%20Delorean.htm Som ni ser så är kroppen klädd i aluminum och jag undrar om detta är väldigt svårt att göra själv? Hur får man det att sitta fast? Ska det vara någon speciell sorts aluminium? Om det är någon som kan svara på det så blir jag glad:)
×
×
  • Skapa ny...