Jump to content
Annons

mumskakor

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag svarar lite sent nu men har du provat att koppla in midikeyboarden via en usb hub istället för direkt in till datorn? Det fungerande inte i Windows 7 när jag försökte koppla min midikeyboard direkt till datorn men det fungerade perfekt när jag körde den genom en usb hub. Vad kan det här bero på?
  2. Fungerar det smidigt när till exempel en 32 bitars vst plugg körs så där virtuellt i ett 64bits system eller blir prestandan sämre? Är det många 32 bitars program som inte alls funkar i 64 bits os?
  3. Är det så att det så att den fulla ramminneskapaciteten aldrig kan användas om den måste dela plats med grafikkortets minne? Om man är inne i cubase till exempel kan inte datorn enbart använda de vanliga 4 gig ramminnena? Jag trodde det var mer i spel och 3d program som grafikkortminnena fick dela plats med ramminnena.
  4. Hej! Jag undrar över en sak och har inte lyckats hitta något ordentligt svar. Finns det något negativt med att ha ett kraftfullt grafikkort med mycket ram i en musikdator? Jag tänker främst i ett 32 bitars operativsystem. Blir det så att man får mindre minne i musikprogrammen då för att minnet delas upp mellan ramminnena på moderkortet och minnena i grafikkortet? Det finns väl en gräns på 4 gig minne i xp 32?
  5. Okej. Hur vet man vilka moderkort som har TI Firewire.chip? Jag har mest tittat på moderkort ifrån asus och något från gigabyte. Hur är det med pci-express grafikkort med mycket minne? Själ de någon ram? Är det viktigt att ens cpu:s busshastighet ska vara samma som ramminenas hastighet?
  6. Tack bra svar. Finns det något man behöver akta sig för när man väljer ett moderkort nuförtiden?
  7. Tack för svaret. Är det någon typ av effektkort? Vet du hur det är med vanliga rena ljudkort?
  8. Okej så det finns inget negativt alls med att bara ha sli på moderkortet? Det kan inte påverka latencyn negativt på ens pci ljudkort?
  9. Det är någonting som gör att man kan koppla ihop flera grafikkort i samma dator. Det är inget jag behöver. http://en.wikipedia.org/wiki/Scalable_Link_Interface
  10. Hej! Jag tänker sätta ihop en ny dator snart och jag har läst att man ska undvika moderkort med nvidia sli men de trådarna är några år gamla nu och alla intel i7 moderkort jag sett har sli. Bör jag istället sätta ihop en core2 dator på grund av detta?
×
×
  • Skapa ny...