Jump to content
Annons

Stringles

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Stringles

  • Födelsedag 1989-10-09

Om mig

  1. Du låter arg? Var inte det! Du kommer att tacka oss efter det att du tragglat dig genom manualer och förstår grunderna i ditt program! Nej, jag är inte arg, men jag blir smått irriterad när du tolkar det som att jag är det. Jag är väll den som är minst arg här. Men orkar inte bry mig, fick inget svar så drar mig ur den här sidan, finns ingen anledning att vara medlem på en sida där folk är så väldigt otrevliga och "besserwissar", so long sucke..
  2. Bara för att uppdatera mig... Jag förstod faktiskt inte hälften av vad en del av er skrev? Hmm, känns som att antingen Ultravåld inte hänger med, eller så är jag ute och surrar någon helt annan stans? Kan ju bara konstatera att nykomlingar inte är uppskattade. Men men, jag dömer ingen. Antagligen skulle hela bunten av er vara fruktansvärt trevliga och hjälpsamma om jag bad om något IRL. Tur att jag är förstående och inser att ingen utav er är er egentligej är så bittska i käfften som det verkar. Puss och kram / Josefin Förresten sluta tjaffsa här! (är det någon som verkligen vill ta en dusst hör av dig Stringles@hotmail.com(msn))
  3. nOOb, Yess. Antagligen använde jag det eftersom att en del människor som är trötta på dessa frågor inte ens behöver lägga ner tiden på att klicka länken 😄 Jag menar nOOb fråga är väll en ganska självklar topic på att "känsliga" tittare inte ska titta? (eller är det så simpelt som att alla är så fruktansvärt blodtörstiga, så de helt enkelt klickade bara för att få tjata och gnata lite? ) Det gör ont i "honom" nu, "honom" är en "henne" och denne henne gör det väldigt ont i eftersom att henne inte själv kunde klura ut vad henne skulle göra. Jag är helt enkelt alldeles för korkad för att orka traggla igenom en manual på engelska och hoppades innerligt på att det skulle finnas en vänlig människa som enkelt kunde hjälpa mig. Dock insåg jag mycket snabbt att hjälp var långt borta, så jag tog mitt lata arsle och letade reda på en riktigt riktigt god tutorial. Så tack du vänlige själ som orkade ta dig an oss nOObs, med att göra en så fullkomlig tut. Tack för ingenting ni resten obarmhärtiga människor, Tack och åter tack för att ni yttrade era patetiska meningar. Hoppas ni håller uppe det goda humöret på detta forum. Keep on struggeling.
  4. Jag kan ju tala om för alla som helt plötsligt börjar babbla om tanka ner ill. Jag har LADDAT NER FL studio 7 från DERAS hemsida, alltså en DEMO VERSION. Och att bli trött på folk som alltid ställer nOOb frågor. bla bla bla, ja e så förbaskat trött på alla snobbiga typer som tror att det är okey att bara bli trött på normala frågor. Förresten, nOOb är inte det bara ett ord som fjortisar använder nu förtiden? Eller folk som endast ahr ett liv i dataspelets värld? Ärligt talat vartenda forum är lika dant.
  5. Jag kan ju tala om för alla som helt plötsligt börjar babbla om tanka ner ill. Jag har LADDAT NER FL studio 7 från DERAS hemsida, alltså en DEMO VERSION. Och att bli trött på folk som alltid ställer nOOb frågor. bla bla bla, ja e så förbaskat trött på alla snobbiga typer som tror att det är okey att bara bli trött på normala frågor. Förresten, nOOb är inte det bara ett ord som fjortisar använder nu förtiden? Eller folk som endast ahr ett liv i dataspelets värld? Ärligt talat vartenda forum är lika dant.
  6. Taner/Ultravåld: Tack så mycket för svaren! Jag lsöte det på egen hand, men är glad att ni tolkade min fråga rätt =) ThomasJ: Tror du det var ett sådant svar jag sökte?
  7. Stringles

    Förlänga låten

    Jag har precis fått fl studio 7 och har kommit på lite trix och så, men hur gör jag för att komma ifrån det där 2 sekunders spelet. Hmm, hur ska jag förklara, jag vill t ex. göra en låt som är 1minut lång, men har inte en aning hur man gör eftersom att jag bara vet hur jag fyller i just det som är framme så att säga. Har letat efter trådar här och även över internet men hittar inget som jag riktigt förstår. Tack på förhand!
  8. Jo. Jag har Fruity Loops 7 och fattar verkligen ingenting. Jag har läst olika tutorials och lite ditten och datten, men inte kommit fram till någonting. Finns det något program som är så barnsligt enkelt, så man kan klura ut allt själv på väldigt kort tid? Väldigt glad vid snabba svar!
×
×
  • Skapa ny...