Jump to content
Annons

Torpedvin

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Torpedvin

    Laptopköp!

    Tjena! Får snart hem min nya laptop! En Fujitsu Siemens med grymma Specar, förutom att hårddisken bara är på 4200rpm. Är detta tillräckligt för hårddiskinspelning? Om inte: Borde jag byta ut systemdisken eller räcker det att köpa en snabb extern låda? Tänkte kombinera med Emu 1616m. Sjukt ball ska det bli!
  2. Sticky Fingers nu på Lördag. (av alla ställen)
  3. Tjenare... Asså jag kopplar inte riktigt. Är du från hvitfeldtska. Och vem är han bagarn?
  4. Kul att du diggar! Trägårn spelade vi på å de va skitsköj. Synd bara att det typ krockade med peps :-( Bajigt spelshema. Vilken skola hade du gått på föressten?
  5. Har inte installerat ngn ny plugg. Det hela uppstod efter en låsning när jag samkörde Cubase och reason. Skulle ladda in en sampling i Drex då det låste sig. sen dess har det inte gått att starta cubase. Kan pluggar gå sönder typ? ja ja tack i allafall..
  6. Torpedvin

    Hallå änna...

    är Keyboardist och hobbystudiopulare från Hönö utanför Göteborg. Pluggar just nu musik på Fridhems folkhögskola. Jävligt fet skola 😉 Annars är jag ute å giggar med reggaeorkestern dubadown i sommar. Fantastikst skojigt. Kolla in oss på Uppsala Reggaefestival om ni inte har ngt bättre för er. http://www.dubadown.com
  7. Torpedvin

    Kortslutning?!

    Tänkte kolla om ngn har vart med om detta förr... Jag startar cubase och det laddas pluggar och allt sånt där i vanlig ordning, men när det är färdigt så är det tvärdött. Har gjort systemåterställning efter att ha installerat iTunes men det hjälpte inte. mkt Tacksam för svar.
×
×
  • Skapa ny...