Jump to content
Annons

Bowyer

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. bdatonys förslag var exakt vad jag sökte i alla fall. Jag hade inte förstått att man kunde automatisera via mixern sådär utan trodde, av nån anledning att det bara gällde instrumenten.
  2. Tackar tackar. Ska testa dessa olika lösningar.
  3. Kan man inte gå in på en ensam ton i sequencern och välja ifall den ska ligga till vänster eller höger och/eller hur stark den ska vara när man arrangerar? Måste detta göras vid själva inspelningen? Hur ska jag göra för att få en melodi eller ett ljud att panorera fram och tillbaka mellan vänster och höger och samtidigt gå upp och ner i styrka?
  4. Ahhhh, jag visste att det var nån liten skitsak. Stort tack!!
  5. Jag har just blivit klar med mitt första försök till en låt i Reason 4 men kan omöjlight exportera den til Wav. Det går utmärkt att exportera den medföljande demo-låten så jag går således rätt till väga. Av någon outgrundlig anledning så blir min egen låt bara en tom wav-fil med titel och allt, innehållande typ 4 byte och absolut inget material. Jag har stirrat på det i över en timma nu och alla inställningar är samma som på demolåten men det går ändå inte. Den enda märkbara skillnaden jag kan se är att när jag vill spara min låt finns bara alternativet "export song as auio file" med och när jag exporterar demo-låten så finns även alternativet "export loop as audio file" tillgängligt. Vad gör jag för fel?
×
×
  • Skapa ny...