Jump to content
Annons

Ulfern

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Fast det känns alltid svårt att avgöra själva mikarnas inverkan på en studiopriduktion, det är ju så mycket annat som spelar in, därför var jag mer ute efter personliga erfarenheter/omdömen!
  2. Hej, är det någon som provat någon eller båda av dessa Seymour duncan mikar; Livewire™ Metal LW-HMET eller Blackouts Metal AHB-2. Om så, vad är ert omdöme? Funderar nämligen på ett alternativt och komplement till de "vanliga" aktiva emg 81orna på en gitarr.
  3. http://i193.photobucket.com/albums/z208/ma...om/koppling.jpg Så här är den 4*12 jag undrade över kopplad emellan de fyra högtalarna. På elementen står det UNIVOX PROMAG, annars finns ingen info varken på låda (utom vox texten) eller på själva elementen. Det är alltå ohm antalet på denna vox 4*12 jag är ute efter. Hoppas nån orkar förstätta traggla detta med mig!
  4. Hej igen! Jag har en stärkare på 200 watt som jag använder tillsammans med två lådor 4x12. Den ena av dessa har ett watt antal på ca 120-150 tror jag. Tar lådan, eller ja elementen i lådan, stryck eller är det förstärkaren som far illa? Jag skriver här igen då folk uppenbarligen kan sin sak... :-)
  5. Hmm är inte riktigt säker på att jag förstår. Min koppling är låda till låda till förstärkare, allt i en sladd.
  6. Tack så mycket för svaret! Är det någon som vet vad en VOX låda (4x12, svart med VOX i stort vitt tryck på skyddstyget, inga switchar eller dyl., en utgång) kan tänkas ha för ohm antal. Jag gissar på 8 ohm men vill helst inte gissa. Återigen tacksam för hjälp!!!
  7. Jag undrar om jag seriekopplar högtalarlådor slås då ohm antalet för dem ihop? För exempel: Om lådorna är på 8 ohm styck så blir det totala 16 och därmed ställer jag in förstärkaren på 16 ohm? Eller fungerar det på något annat sätt, jag vet ju att om man parrallel-kopplar dem fungerar det ju annorlunda. Jag har fått en sladd ihoplödd för seriekopplingen. Är mycket tacksam för svar och hjälp!
×
×
  • Skapa ny...